News

Dezvăluirile șocante făcute de Meghan Markle și Prințul Harry la care nimeni nu se aștepta. Ce relație au cu Familia Regală

iulia.statie
March 8, 2021 09:19 AM

Markle și Prințul Harry au oferit interviul anului! Deși Familia Regală este extrem de discretă, cei doi, ce au renunțat la îndatoririle regale, au decis să facă dezvăluiri despre tot ce au trăit în ultimii ani.

Pe aceeasi temaCe spune presa din America despre retragerea lui Meghan Markle și Prințul Harry de la casa regală britanică

Ce relație au Meghan Markle și Prințul Harry cu Familia Regală

Meghan Markle și Prințul Harry au avut fiecare mișcare analizată de persoane din toată lumea. Iată că aceștia au decis să vorbească despre momentele grele pe care le-au trăit în Familia Regală în interviul cu Oprah Winfrey, dar și despre relația pe care o au acum cu rudele lor.

Toată lumea era interesată să afle ce relație are Ducesa de Sussex cu Regina Elisabeta. Fosta actriță a povestit că Monarhul mereu s-a comportat extraordinar de frumos cu ea, deci între cele două nu există o situație tensionată. Mai mult, Meghan Markle a spus că îi plăcea să petreacă timpul cu Regina Elisabeta, povestind totul despre un moment pe care l-au petrecut împreună.

„Adoram să îmi petrec timpul cu ea. Eram în mașină și mergeam de la un eveniment la altul. Ea avea o pătură în mașină, o ținea pe genunchi pentru a se încălzi, era răcoare. Mi-a spus: ‘Meghan, vino aici.’ M-a făcut să mă gândesc la bunica mea, a fost mereu caldă și primitoare cu mine.”, a zis aceasta.

Totuși, deși cu Regina Elisabeta aceștia nu au avut o problemă, Prințul Charles nu i-a mai răspuns propriului fiu la telefon înainte ca Ducii de Sussex să anunțe că renunță la îndatoririle regale. Care este motivul? „Mi-am luat viața în mâinile proprii. Știam unde va duce acest lucru.”, a spus Prințul Harry.

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă! Ce s-a întâmplat între cele două

De asemenea, Ducele de Sussex a dezvăluit că simțea că este captiv înainte să o cunoască pe Meghan Markle, ce i-a oferit o altă șansă de a-și trăi viața: „Eram captiv, dar nu știam că sunt captiv. Eram constrâns de sistem. Fratele meu și tatăl meu sunt captivi.”

În trecut, se zvonea că Meghan Markle a făcut-o pe Kate Middleton să plângă. Totuși, se pare că s-a întâmplat exact opusul. Ducesa de Campbridge a făcut-o pe fosta actriță să plângă, după ce acestea au avut o ceartă ce avea legătură cu rochiile fetelor ce aruncau cu flori la nunta Ducilor de Sussex. Totuși, după acest moment tensionat, Kate Middleton și-a cerut scuze și i-a trimis flori cumnatei sale.

Cât despre banii pe care îi primeau de la Familia Regală, se pare că aceștia nu au mai avut parte de nicio sumă încă de la jumătatea anului 2020, deci, pentru a se întreține, ei au decis să semneze diferite contracte cu Netflix și Spotify, ce le vor aduce milioane de lire sterline.