News

Dezvăluirile pe care Prințul Harry nu le-a mai făcut niciodată. Ce a spus despre Familia Regală și despre relația Reginei Elisabeta cu fiul său, Archie

iulia.statie
February 26, 2021 18:07 PM

Ținând cont că Prințul Harry abia s-a mutat în America, acesta nu a avut timp să viziteze toate locurile pe care își dorește să le vadă. Deci, când James Corden l-a invitat pentru a participa la un episod ‘The Late Late Show’, unde putea să aibă parte de experiențe inedite, acesta a acceptat.

Pe aceeasi temaCâți bani ar lua Meghan Markle după divorț

Cele mai așteptate dezvăluiri despre Familia Regală, făcute chiar de Prințul Harry

Cei doi s-au plimbat cu un autobuz în jurul orașului Los Angeles, iar starul James Corden s-a asigurat că Prințul Harry se simte ca acasă, servindu-i ceai. Totuși, Ducele a recunoscut că nu putea să se bucure de o asemenea experiență pe când locuia în Marea Britanie.

Pe măsură ce s-a relaxat, Ducele de Sussex a decis să vorbească și de un subiect extrem de important, anume motivul pentru care a decis să renunțe la titlurile regale și să plece din sânul Familiei Regale.

„Știm toți cum poate să fie presa britanică, îmi distrugea sănătatea mintală. Mi-am dat seama că este un mediu toxic. Deci am făcut ce ar face orice soț și tată, trebuia să îmi scot familia de acolo.”, a spus Prințul.

Referindu-se la decizia Reginei Elisabeta de a retrage toate patronajele regale de care Meghan Markle și Prințul Harry se ocupau, pentru că aceștia nu puteau lucra ca și membri activi în Familia Regală, el a continuat: „Dar niciodată nu am întors spatele. În ceea ce mă privește, indiferent de deciziile ce vor fi luate de partea aceea, nu mă voi îndepărta niciodată. Mereu o să contribui cu ceva. Viața mea este legată de serviciul public, deci oriunde aș fi în această lume, va fi la fel.”

Ce relație are Regina Elisabeta cu micuțul Archie

Acesta este primul interviu pe care Prințul Harry îl are încă de când s-a mutat în America. Se pare că totul a fost filmat în această lună, iar James Corden a discutat cu Ducele despre mai multe subiecte, printre care relația pe care o are Regina Elisabeta cu fiul său, micuțul Archie.

„Bunica m-a întrebat ce și-ar dori Archie de Crăciun, iar Meg i-a spus că un aparat de făcut waffle. Ne-a trimis un astfel de aparat pentru Archie. Deci, pentru micul dejun, Meg face acum un mix organic în aparatul de făcut waffle. El adoră asta. Când se trezește, întreabă direct de waffle.”, a spus Ducele de Sussex. Ba chiar, în sfârșit am aflat primul cuvânt al micuțului Archie. El nu a zis nici mama, nici tata, ci crocodil!

Știm deja că Regina Elisabeta adoră cadourile de Crăciun simple, amuzante, dar de efect și se pare că aceasta s-a conformat și i-a trimis strănepotului ei exact ce și-a dorit. În același timp, Prințul Harry a povestit că el ține legătura cu rudele sale prin apeluri video.