Fashion

Diana Bart, întâmplare nefericită cu rochia unui designer: „Fix când am pus rochia pe mine...mamă...nu știam ce să fac”

nicoleta.ispasescu
March 15, 2019 10:47 AM

Niciodată suficiente, hainele le dau de cap femeilor, mai ales dacă vorbim despre persoanele publice. Toate vedetele își doresc apariții memorabile, iar alegerile vestimentare sunt cea mai ușoară cale de a se face remarcate.

Din păcate, însă, asta ar însemna ca ele să aibă o garderobă „infinită”, așa cum spune și Diana Bart, care presupune, atât efort financiar, cât și fizic. Ar trebui să își petreacă mai tot timpul la shopping.

Și cum în ziua de azi se practică îmbrăcatul pe barter, majoritatea apelează la diverși designeri sau stiliști, ca să nu-și mai bată capul cu ținutele pentru evenimente.

Diana Bart recunoaște că și ea apelează destul de des la designeri, pentru că altfel nu ar face față.

„Și da și nu, au fost momente în care am mai luat și eu. Știi de ce, pentru că fiind o persoană publică trebuie să am garderoba infinită. Într-adevăr poți să-ți iei rochii și la prețuri mai mici, dar nu găsești tot timpul ceea ce-ți place. Așa că prefer să mă duc la un designer și dacă e ceva care îmi place mai personalizez în funcție de mine. Într-adevăr mi-am luat și eu piese, adică după ce le-am purtat, mi le-am și achiziționat, ca să le am în garderobă. În lumea noastră trebuie să mai și împrumuți de la designeri pentru că altfel nu ai cum să faci față”.

Diana Bart, întâmplare nefericită cu rochia unui designer: „Fix când am pus rochia pe mine…mamă…nu știam ce să fac”

Cu toate acestea, însă, nici împrumutatul vedetelor nu te scapă de probleme. Din contră!

Există situații în care, fie piesa vestimentară împrumutată îți dă bătăi de cap, este pretențioasă și se poate strica imediat, fie o iei deja cu probleme și riști să fii acuzat pe nedrept. Așa a pățit și Diana Bart.

„Le port foarte puțin, câteva minute în emisiune și am extrem de mare grijă. Mie, în schimb, mi s-a întâmplat să iau de la cineva o rochie la un eveniment wow, fastuos, care nu mirosea tocmai bine și fix când am pus rochia pe mine…mamă…nu știam ce să fac, am stat două minute să fac o poză și am plecat! E urât, îți dai seama, eu am niște principii, am grijă de lucruri”:

Ce mai rămâne de făcut în astfel de situații? Să te rogi să nu fii tu cea care are ghinionul pe care l-a avut și Diana Bart.