Living

Diana Bart, la cratiță! Vedeta lasă cariera în televiziune pentru cursuri de gătit

nicoleta.ispasescu
February 24, 2019 17:54 PM

Diana Bart ne demonstrează că este talentată, nu doar la pupitrul știrilor, ci și la… cratiță.

Pasionată dintotdeauna de gătit, a avut la un moment dat şi o emisiune culinară la Prima TV, de când e mămică, Diana Bart petrece zilnic cel puţin 2-3 ore în bucătărie.

În urmă cu două luni, a decis să ducă la alt nivel pasiunea pentru gătit şi să urmeze cursuri în acest sens.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Diana Bart Dumitrescu (@dianabart.ro) pe

Diana Bart, la cratiță! Vedeta lasă cariera în televiziune pentru cursuri de gătit

Diana Bart lasă deoparte pupitrul știrilor și a ales să ia lecții de gătit, în cadrul cursului de COOKING, organizat de Ateliere ILBAH.

„Cursurile durează 3 luni şi sunt acreditate de Ministerul Muncii. Le-am făcut pentru dezvoltarea mea, să am eu liniştea că ştiu mai mult decât să toc o ceapă. Găteam la nivel de amator, dar vreau să am baza, vreau să mă extind pe blog spre partea culinară. Eu oricum gătesc zilnic şi, dacă tot îmi place, dacă tot pun în farfurie tot felul de bunătăţi, de ce să nu împărtăşesc mai departe lucrul acesta, să promovez un stil de viaţă sănătos?! Este fascinant ce învăţ alături de chefi, mi se pare că merită din plin să dedic 3 luni pentru dezvoltarea mea. E bine să ai o certificare într-un domeniu”, explică Diana Bart.

În cadrul cursului de gătit, talentata prezentoare TV a  învăţat tot felul de ponturi, de la cum să taie corect ceapa, cum să cureţe un avocado în două secunde, până la ce condimente sunt utilizate în diverse bucătării, ce ingrediente să folosească pentru a da savoare anumitor mâncăruri, când se adaugă sarea, piperul, usturoiul şi multe, multe altele.

Cu cât aflu mai multe, cu atât îmi place mai mult să gătesc pentru că apare satisfacţia muncii, rezultatul incredibil din farfurie, recunoaşterea. Pe lângă aceste cursuri, acasă petrec zilnic alte 2-3 ore în bucătărie, unde fac supă sau ciorbă, felul doi şi desert. Mai ales de când sunt mămică am învăţat să gătesc cât mai sănătos”, mărturiseşte prezentatoarea Focus Monden de la Prima TV.

Diana Bart spune că găteşte de la 17 ani, și că a învățat „meseria” de la mama ei, de la care a învăţat multe dintre reţetele preferate. „Mama are un cult al mâncării. Şi acum, la ea, masa trebuie să cuprindă apreritiv, supă, fel principal şi desert”.

„E o reală pasiune pentru mine. Cred că, dacă vrei să-ţi iasă mâncarea, trebuie să te dedici. Şi cea mai mare satisfacţie este să-i văd pe cei dragi că se bucură şi apreciază rezultatul muncii”, explică prezentatoarea tv.