Fashion

Diana Dumitrescu a fost naşă de cununie! Outfitul non-conformist pe care l-a purtat

andreea voicu
March 4, 2019 14:07 PM

Fosta jurnalistă, Mihaela Moise, s-a căsătorit civil sâmbătă, cu alesul inimii ei. În urmă cu câteva luni, bruneta a devenit mamă, iar acum s-a măritat cu tatăl copilului ei.

Naşa Mihaelei Moise a fost Diana Dumitrescu, cele două fiind bune prietene. Dacă miresica a purtat o rochie albă, impecabilă, la care a asortat un buchet de flori în aceeaşi nuanţă, naşa de cununie a avut o ţinută mai aparte, care a uimit pe toată lumea.

Diana Dumitrescu a fost naşă de cununie! Outfitul non-conformist pe care l-a purtat

Diana Dumitrescu s-a îmbrăcat într-o pereche de blugi largi, o bluză albă, la care a adăugat un sacou cu sclipici, iar în picioare a încălţat o pereche de adidaşi albi.

Mihaela Moise a devenit mama unei fetițe pe nume Katia, la jumătatea lui noiembrie 2018. Fosta jurnalistă a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a anunțat faptul că fiica ei a venit pe lume.

Bine ai venit pe lume, iubita mea! Viața acum începe! Te iubesc la infinit! Mami!”, a scris Mihaela Moise pe Facebook.

Mihaela Moise şi tatăl fetiţei sale s-au cunoscut la spitalul Fundeni, în urmă cu doi ani. Amandoi îşi tratau mamele de cancer. Deşi s-au cunoscut într-o situație tristă, cei doi sunt acum foarte fericiţi, mai ales că au devenit şi părinţi.

 

View this post on Instagram

 

❤ #famcrangasu

A post shared by Meme (@mihaelamoisemedia) on