News

Diana Dumitrescu, vacanță de vis! Cum se relaxează vedeta

iulia.statie
February 7, 2020 16:34 PM

Diana Dumitrescu a decis să plece într-o vacanță de vis împreună cu soțul ei înainte de noua sa emisiune, ‚Mireasă’. Aceasta se relaxează în Maldive, o destinație superbă.

Pe aceeasi temaDiana Dumitrescu, declarații fără perdea despre tatăl copilului său: 'Nu avem relația perfectă'

Vedeta trăiește clipe minunate în locația aleasă pentru vacanță, menționând că dacă s-ar putea, ea s-ar muta acolo. Diana adoră peisajele superbe și se bucură de lagunele de un albastru curat, descoperind tot ce are insula de oferit.

Diana Dumitrescu, vacanță de vis! Cum se relaxează vedeta

Dumitrescu a postat fotografii inedite din vacanță, împărtășind cu fanii experiența minunată. Diana și soțul ei se relaxează înainte ca vedeta să înceapă filmările pentru noua emisiune și întreprind tot felul de activități speficie.

Se pare că aceasta adoră locația de vacanță și se bucură de activități inedite, peisaje superbe și mese copioase.

”Şampanie, trandafir pe masa si cântă un live frumos. M-aş muta pe insuliţa asta frumoasă! Nu aş mai pleca de aici”, a dezvăluit Diana Dumitrescu, potrivit Viva!.

Mai mult, aceasta nu se sfiește din a aborda ținute senzuale, perfecte pentru căldura din Maldive. Ea și-a surprins fanii prin fel de fel de poze frumoase, iar aceștia parcă nu se mai satură de aparițiile vedetei.