DIANA ENCIU alege: 5 rochii pe care TREBUIE să le avem în garderoba de vară!

Verdict.ro
July 14, 2017
July 14, 2017

În garderoba sezonului cald, rochia este, cu siguranţă, una dintre piesele cele mai populare, mai lejere şi mai uşor de accesorizat. Şi pentru că opţiunile sunt atât de diversificate, fabuloasa muză Diana Enciu ne ajută să restrângem lista de piese must have a acestui sezon recomandându-ne cinci rochii în trend, pentru fiecare preferinţă şi context în parte.

Un model versatil, uşor de purtat şi la serviciu cu un sacou pe umeri, dar şi într-o ţinută urbană, este rochia midi cu dungi colorate. Cu un imprimeu ce plusează printr-o tuşă fresh şi jovială, aceasta poate arăta minunat cu o pereche de flats, dar şi cu o pereche de pantofi cu toc într-una dintre culorile pe care le regăsim în imprimeu.

Accentele boeme, vintage, sunt aduse în garderobă prin rochia-cămaşă dintr-un material vaporos, ideal pentru zilele toride de vară. Imprimeul polka subliniază nota actuală a modelului ales de Diana, iar o pălărie şi o geantă din rafie pot completa perfect unul dintre outfiturile preferate ale acestui sezon.

Pentru o ţinută elegantă care nu poate trece neobservată, fabuloasa muză alege o rochie lungă aurie şi ne sugerează o accesorizare cu o pereche de pantofi cu toc pentru un look pe măsură. La fel de corectă este, însă, şi asortarea cu o pereche de sandale cu talpă plată, o opţiune pe care o putem face în funcţie de stilul care ne reprezintă, dar şi în funcţie de contextul în care alegem să o purtăm.

Rochia dedicată vacanţelor este, aşa cum ne spune Diana, cea cu imprimeu exotic şi cât mai colorat, dintr-un material confortabil precum bumbacul şi într-o croială amplă în partea de jos. Cordonul în talie este esenţial pentru a sublinia linia siluetei, însă acesta poate fi înlocuit, după preferinţe, cu o curea într-una dintre culorile rochiei.

Culorile puternice definesc notele fresh ale verii, iar jumătatea duolui Fabulous Muses sugerează să adoptăm acest trend printr-o rochie corai cu mâneci scurte, o croială care o face ideală pentru birou.

Fie că alegem o rochie într-o culoare puternică sau una alb-negru, un model bodycon sau unul amplu, Diana Enciu ne prezintă cinci modele de rochii chic prin care putem sărbători în stil nu doar sezonul estival ci şi tendinţele atât de ofertante.


Share