Video

Diana Enciu, manifestări online despre un stil de viață sănătos

daniela.untu
February 13, 2020 17:03 PM

Diana Enciu, una dintre cele mai cunoscute bloggărițe de fashion din țară, care cucerit publicul cu blog-ul fabulousmuses.net, alături de buna ei prietenă Alina Tanasă, vine cu vești despre noile proiecte de care este foarte încântată.

Pe aceeasi tema„Cea mai frumoasă fetiță de vedetă!” Fiica Laurei Cosoi a împlinit 11 luni

Blog-ul ei a luat naștere întâmplător, inițial cele două fabuloase, au început să se afirme pe piață cu o agenție de PR și Evenimente, dezvoltând conceptul Absolutely Fabulous, un târg de fashion, care a avut un mare impact în acel moment. Ulterior, după ce au avut și o revistă online și câteva plecări la Paris Fashion Week,  a apărut în cele din urmă și actualul blog, care are un mare succes.

Diana Enciu, fabmuse, despre tot ce înseamnă femeie

De curănd, Diana, ne-a dezvăluit că anul 2020 o să fie plin de proiecte despre tot ce înseamnă femeie și că acum revin în forță, după o mică pauză datorită noului membru al familiei, Leon Toma, băiețelul Alinei.

Avem foarte multe proiecte pe tot ce înseamnă social media, acum că avem și un bebe în familie, e un pic mai greu, dar pe lângă ce facem acum mai dezvoltăm încă două proiecte foarte mari, unul este concentrat pe tot ceea ce înseamnă femeie, drepturile femii, intrăm foarte puternic pe zona asta de comunicare și urmează să mai avem câteva manifestări online despre stilul nostru de viață vegan”.