News

Diana Sar, apariție inedită! Cât de bine arată vedeta

iulia.statie
February 27, 2020 11:10 AM

Diana Sar, una din actrițele din serialul ‘Vlad’, are grijă ca fiecare apariție a sa să fie una inedită. Aceasta își uimește fanii ori de câte ori are ocazia cu ținute spectaculoase, ce îi pun în valoare atât creativitatea, cât și silueta perfectă.

Pe aceeasi temaCum s-au cunoscut Răzvan Fodor și soția sa? „Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mână”

Diana nu se teme de a risca și are grijă să experimenteze cât mai mult privind aparițiile sale și look-urile.

De data aceasta, actrița și-a bucurat admiratorii cu o poză în lenjerie intimă, unde se poate vedea clar că Diana are foarte mare grijă de corpul său, având un abdomen perfect tonifiat.

Diana Sar, apariție inedită! Cât de bine arată vedeta

Sar are și câteva tatuaje și prin această apariție inedită și le-a expus. Ținând cont de cât este de creativă, nu se putea ca Diana să nu adauge și un element-cheie la o poză în lenjerie intimă, considerată banală de obicei. Prin haina de blană actrița s-a asigurat că are o apariție desăvârșită, ca de obicei.

 

View this post on Instagram

 

The Black Riding Hood or the Wolf? Captured by dear @elizalupu_0 , wearing lingerie set from @ukiscreator. #lingerie #black #ridinghood #lace

A post shared by Diana Sar (@dianasar) on