News

Diana Sar, diagnosticată cu noul coronavirus

iulia.statie
November 25, 2020 16:25 PM

Actrița Diana Sar a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Aceasta a povestit totul despre simptomele ei, dar și despre cum se simte acum.

Pe aceeasi temaCât de scump este inelul de logodnă al Camillei Parker, soția Prințului Charles

Diana Sar, testată pozitiv cu noul coronavirus

Într-o intervenție la emisiunea ‘Vorbește Lumea’, actrița Diana Sar a explicat că a fost pregătită în caz că avea să fie infectată cu acest virus și nu s-a speriat.

“Nu am miros și nu am gust. La început m-am simțit mai obosită decât de obicei, deși dormeam opt ore pe noapte. Îmi era foarte frig. Am crezut că este o răceală, dar m-am izolat. Sunt bine, mă monitorizez zilnic. Îmi măsor și temperatura, n-am făcut deloc temperatură până acum… Mă așteptam că mi se poate întâmpla. Nu m-am speriat, am fost pregătită, în caz că se întâmplă… Am sunat la 112 și am fost testată la domiciliu. Am și un ghiozdan pentru spital, în caz că era nevoie. De opt zile sunt în casă.”, a povestit vedeta.

Ce simptome a avut actrița

De asemenea, actrița a împărtășit cu fanii săi din mediul online totul despre această experiență grea. Aceasta a dezvăluit că încă de la primele simptome, ce semănau cu o răceală banală, s-a izolat.

„A venit rezultatul de la testul pentru COVID-19 și este pozitiv. Sunt fericită că m-am izolat încă de la primele semne care erau doar ca la o răceală obișnuită. În prima seară m-am simțit mai obosită, deși dormeam în jur de 8 ore în ultima vreme, și deși aveam temperatura setată la 23 de grade (în casă), aveam un hanorac pe mine și dârdâiam de frig.”, a explicat aceasta.

„A doua zi m-a usturat puțin gâtul. A fost singura zi în care m-a usturat gâtul. A fost foarte puțin, ca și cum aș fi băut ceva rece cu o seară înainte și chiar băusem și am avut nasul puțin înfundat.”, a adăugat ea.

„În ziua trei-patru am început să mă simt mai bine. Mi-a revenit energia. Am făcut sport acasă și credeam că se vindecă răceala. Eram 80% sigură că este o răceală. Dar, în a cincea zi, mi-am pierdut complet gustul și mirosul. Am sunat la 112, am spus ce simptome am, a venit o salvare foarte repede acasă, m-au testat și în 48 de ore a venit rezultatul. Nu am avut febră deloc. Nivelul meu de oxigen este la 99%. Nu mă doare capul și nici nu m-a durut.”, a adăugat actrița.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Sar (@dianasar)