News

Diana Sar și-a șocat fanii! Cum a apărut aceasta

iulia.statie
March 5, 2020 14:13 PM

Suntem obișnuite ca Diana Sar să vină mereu cu fel de fel de propuneri inedite atunci când vine vorba de stilul ei vestimentar. Actrița este extrem de creativă și ține să sublinieze acest lucru la fiecare eveniment, prin look-uri de beauty și piese vestimentare atent alese.

Pe aceeasi temaCum s-au cunoscut Răzvan Fodor și soția sa? „Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mână”

De data aceasta, Diana Sar și-a șocat fanii. Nu aveam cum să uităm de ținuta ei de la Elle Awards, însă nu mai văzusem de mult niciun comentariu referitor la apariția aceea. Acum, Diana Sar a postat o poză, mai veche, din seara respectivă, punându-le fanilor o întrebare și dezvăluindu-le cu ce star și-ar dori să rămână blocată în lift.

„Rămâi blocat în lift cu persoana de pe screensaver-ul tău. Cine ar fi lângă tine? Lăsați numele în comentariu, sau într-un tag @dianasar pe story. Eu aș fi blocată cu @marilynmanson. (Sper că pentru mult timp)”, a scris aceasta.

Diana Sar și-a șocat fanii! Cum a apărut aceasta

 

View this post on Instagram

 

Rămâi blocat în lift cu persoana de pe screensaver-ul tău. Cine ar fi lângă tine? Lăsați numele în comentariu, sau într-un tag @dianasar pe story. Eu aș fi blocată cu @marilynmanson. (Sper că pentru mult timp?) P.S: Am furat jocul de la @imperatrixt #marilynmanson #makeup #alterego #fun #game #dark #side

A post shared by Diana Sar (@dianasar) on

Se pare că Diana este fana lui Marilyn Manson, fapt ce nu ne miră prea tare. Vedeta a profitat pentru evenimentul Elle Awards de tema propusă și a abordat un styling mai neobișnuit.

„Este o combinație a Roxanei  după tot ce s-a întâmplat și  inspirat un pic din Marilyn Manson și am combinat o parte din Roxana (personajul pe care îl interpretează în serialul Vlad) cu ce îmi place mie. Voiam de mult să mă îmbrac ca Marilyn Manson, să pot să arăt că am idei să creez un costum. Nu sunt un alt personaj. Sunt tot eu care vreau să mă mai joc din când în când.”, povestea pe atunci Sar pentru Libertatea.