Beauty

Dieta divelor de la Hollywood: la ce regim drastic a apelat Jessica Alba

andreea voicu
April 26, 2019 15:13 PM

Divele de la Hollywood au fost dintotdeauna invidiate pentru felul în care reuşesc să îşi menţină silueta suplă. Însă puţini ştiu că, de cele mai multe ori, acestea nu aleg cele mai sănătoase metode de a slăbi.

Printre ele se numără şi Jessica Alba, care a recunoscut că a început să ţină diete încă de la vârsta de 12 ani, speriată că va lua proporţii când va fi mai mare.

Dieta divelor de la Hollywood: la ce regim drastic a apelat Jessica Alba

De asemenea, actriţa a mărturisit că era terifiată că va semăna cu membri familiei sale, care erau deja supraponderali.

‘Toata lumea din familia mea este supraponderala. Eu am vrut sa fiu sanatoasa si de aceea am inceput sa imi gatesc singura de la 12 ani. La micul dejun mananc omleta si fructe sau branza telemea si o piersica. La pranz mananc o salata. Cina este de obicei compusa din peste, pui sau legume. Nu prea mananc desert sau paine. Foarte rar mai mananc un iaurt cu fructe, ciocolata sau fructe confiate’, a declarat vedeta.

De câţiva ani, Jessica Alba a apelat şi la sfaturile nutriționistei Kelly LeVeque, care i-a conceput un plan de alimentaţie echilibrat şi lipsit de carbohidraţi. Actriţa avea obiceiul de a sări peste micul dejun în unele zile, ceea ce o făcea să mănânce mai mult în timpul zilei.

‘Ideea a fost să-și echilibreze nivelul de zahăr din sânge cu ceva care reprezenta o sursă mare de fibre. I-am recomandat să consume smoothie verde la micul dejun’, a declarat Kelly LeVeque.

Sursa: insider.com