Beauty

Dieta indiană. Slăbești 8 kilograme în 7 zile

andreea voicu
April 23, 2019 17:56 PM

Dacă îți dorești cu ardoare să slăbești, trebuie neapărat să încerci dieta indiană. Te ajută să slăbești 8 kilograme în 7 zile, fără să îți fie afectată sănătatea.

Această dietă este un regim alimentar sănătos, care te poate scăpa de kilogramele nedorite. Îți prezentăm în materialul ce urmează toate detaliile despre dieta indiană și cum poți slăbi 8 kilograme în 7 zile.

Dieta indiană de 7 zile

Dieta indiană este bogată în alimente nutritive, precum cerealele, lintea, grăsimile sănătoase, legumele, produsele lactate și fructele. Acest regim este mai degrabă unul lacto-vegetarian, consumul de carne, pește și ouă fiind total interzis. Dieta indiană elimină toxinele din organism și topește grăsimea de pe abdomen. Așadar, ai toate motivele să o ții dacă vrei să slăbești 8 kilograme în 7 zile.

Condimentele sunt esențiale în dieta indiană. Turmericul, coriandrul, ghimbirul și chimenul au o aromă puternică și numeroase beneficii asupra organismului.

Turmericul, unul dintre cele mai apreciate condimente din dieta indiană, mai ales că ajută enorm la slăbit. Și ghimbirul poate ajuta la slăbit, dacă îl introducem în dieta indiană.

Beneficii dieta indiană

Dieta indiană nu te ajută doar să slăbești, ci și să îți îmbunătățești metabolismul. Acest regim ajută la pierderea a 8 kilograme în doar 7 zile, scăderea stratului de grăsime din jurul taliei, eliminarea toxinelor, dar și mai multă energie. Mai mult de atât, dieta indiană îți face tenul mult mai luminos.

Legume permise în dieta indiană

Reguli esențiale în dieta indiană. Acestea sunt legumele care pot fi consumate în cele 7 zile de regim:

  • cartofii sunt recomandați doar fierți și răciți ulterior, pentru că ei conțin amidon care ajută la oxidarea grăsimilor.
  • salata verde este foarte sănătoasă și are un nivel scăzut de calorii, ea fiind bogată în fibre și vitamine.
  • brocolli reprezintă una dintre cele mai importante surse de calciu și fier.
  • ceapa are rolul de a preveni formarea de noi celule grase.
  • spanacul crește masa musculară și ajută la arderea caloriilor.
  • conopida este bogată în fibre, vitamina C și acid folic.
  • morcovii conțin beta-caroten.

Dieta indiană rețete

Dieta indiană: Ziua 1

Vei consuma doar fructe ori de câte ori simți că ți se face foame. Este interzis să consumi struguri, banane și mango. Cele mai potrivite fructe sunt portocalele, rodiile, merele și căpșunile.

Dieta indiană: Ziua 2

Vei consuma doar legume, crude sau fierte, peste care ai voie să presari ierburi aromatice sau să folosești zeamă de lămâie.

Dieta indiană: Ziua 3

În această zi vei consuma o combinație între prima zi și a doua zi de dietă.

Dieta indiană: Ziua 4

Vei consuma maxim 6 banane și vei bea 4 pahare de lapte. De asemenea, e permis să mănânci o supă ușoară din ceapă, usturoi și roșii.

Dieta indiană: Ziua 5

Vei consuma doar roșii, vlăstari, varză și brânză proaspătă. Ai voie să faci și o supă cremă de legume din cele enumerate mai înainte.

Dieta indiană: Ziua 6

Nu vei mai consuma roșii, dar rămân celelalte legume. În plus, trebuie să bei aproximativ 2 litri de apă pe zi.

Dieta indiană: Ziua 7

În ultima zi de dietă este permis să consumi suc proaspăt de fructe, legume sau orez brun.

Sursa: www.slabsaugras.ro.