Beauty

Dieta Nicoletei Luciu: cum se menţine în formă! A renunţat la aceste alimente

andreea voicu
February 26, 2019 11:32 AM

Nicoleta Luciu se menţine în formă, deşi este mamă a patru copii. În vârstă de 39 de ani, vedeta a recunoscut de multe ori că greutatea ei a oscilat, până când a reuşit să slăbească foarte mult.

Totuși, nu ține secretul doar pentru ea, ci alege să dezvăluie metoda la care a apelat pentru a slăbi rapid în greutate. Nicoleta Luciu a mărturisit că sunt câteva alimente la care a renunţat definitiv.

Dieta Nicoletei Luciu: cum se menţine în formă!

”Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi, de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa, facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, mănâncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune.  

Fiecare găteşte ce combinaţie îşi doreşte. Asta înseamnă că de joi începem cura. Până atunci să mâncăm şi să dăm drumul la treabă. Ideea este ca, în momentul în care ne-am apucat de această dietă, să nu ne mai abatem.

Nu mâncăm pâine, nu mâncăm făinoase în general adică, nu mâncăm zahăr. Şi ne vom cântări în fiecare dimineaţă, ca să vedem câte sute de grame am slăbit, în fiecare zi. Şi o să fim super tari. Şi să facem poze la tot ce mâncăm şi punem pe instastory şi aşa ne vedem fiecare pe cealaltă, sau fiecare pe celelalte. Ca să reuşim să vedem care reuşeşte”, a scris Nicoleta Luciu pe Instagram.

Vedeta a mai ținut de-a lungul timpului diete, fiind cunoscută pentru refacerea extraordinară după naștere. Această metodă însă, pare să-i priască din plin. Pe lângă dezvăluirile legate de alimentație, Nicoleta Luciu le-a mai dat un mic pont fetelor interesate.

„În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, a adăugat aceasta.