Vedete

Dieta Ritei Ora care a ajutat-o să slăbească! Ce mănâncă în fiecare zi celebra artistă

andreea.voicu
June 17, 2021 13:57 PM

Rita Ora este una dintre cele mai iubite artiste de peste Ocean! Cântăreața a dezvăluit ce dietă a ținut și care este stilul ei de viață pentru a scăpa de kilogramele în plus și pentru a avea parte de un plus de energie în fiecare zi.

Pentru a fi mereu în formă și pentru a-și păstra imaginea de femeie sexy, Rita Ora este nevoită să facă sacrificii. Iar cel mai mare sacrificiu pe care îl face este să se abțină să mănânce anumite alimente care ar putea să o îngrașe.

Artista are un stil de viață sănătos și alege să mănânce cu atenție alimentele. Dimineața preferă să consume proteine (ou), la prânz mănâncă pui sau pește, altărui de legume, iar seara pește cu legume.

„Dimineața, mănânc două ouă fierte, sparanghel și jumătate de cană de muesli cu lapte de migdale. La prânz, am de ales între pui sau pește cu garnitură de legume, iar la cină am pește cu legume și jumătate de cartof. Pe lângă toate acestea, am voie și gustări. Dar nu mănânc pâine și zahăr. Nu mă înfometez, obișnuiam să fac asta, dar mi-am dat seama că nu mâncatul e problema, ci alegerea unor alimente care îți fac bine. Fiecare are un organism diferit”, a explicat Rita Ora, scrie VIVA.

„Preferatele mele sunt brânza și vinul. Am turnat un film în Italia și am dat iama în paste, brânză, vin – toate locale. Evident ca a trebuit să le încerc! În general, îmi fac poftele doar o dată pe săptămână, dar fără s-o iau razna. Totul trebuie să fie cu moderație”, a mai declarat Rita Ora.

Rita Ora face sport

Pentru a se menține în formă în continuare, artista Rita Ora face și exerciții fizice! Cel mai mult pune preț pe exerciții pentru coapse și posterior. De asemenea, nu uită să facă și cardio.

„De obicei mă antrenez câte două sau trei ore, depinde de cât timp am la dispoziție. Fac câte trei circuite pe care le repet de câte trei ori. Mă concentrez cel mai mult pe coapse și pe fund, așa că fac multe genuflexiuni și ridicări de greutăți. Fac și un circuit de cardio. Am învățat că trebuie să-ți acorzi timp pentru antrenamente. Nu trebuie să te epuizezi atât timp cât îți faci programele de antrenament. Obișnuiam să fac exerciții până mi se făcea rău. Însă acum le abordez cu totul altfel. Le fac cu plăcere”, a mai mărturisit artista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Rita Ora și Romain Gavras s-au despărțit

Ultima oară când Rita Ora a fost văzută alături de iubitul ei a fost în noiembrie, anul trecut. Acum, Rita a călătorit în Australia, unde va sta câteva luni pentru a filma la ‚The Voice’, așa că ar fi fost obligată să nu se vadă cu partenerul ei pentru mult timp.

„Rita și Romain au decis să pună capăt relației amoroase din cauza distanței dintre ei. Dar ei rămân apropiați. Din păcate, cu regulile de distanțare, ei au fost departe unul de celălalt mult timp, iar faptul că Rita lucrează acum în Australia i-ar fi distanțat mai mult”, a explicat o sursă pentru publicația The Sun.

Sursă foto: Arhivă VERDICT