Fashion

Dior x Vespa, cea mai cool colaborare a verii

iulia.statie
June 15, 2020 18:01 PM

Ambele brand-uri fondate în 1946, Dior și producătorul de scutere Vespa își unesc forțele pentru o colaborare exclusivă pentru a sărbători libertatea de mișcare și de exprimare, acum, mai mult ca niciodată, atât de importante pentru toată lumea.

Pe aceeasi temaAccesorii de față de pe podiumurile Haute Couture

Dior x Vespa, colaborarea perfectă pentru escapadele chic

În cadrul colaborării, produsul iconic Vespa 946 este revizuit într-un stil haute couture de către directorul creativ al casei de modă, Maria Grazia Chiuri. Astfel, spiritul brand-ului italian Vesta se va îmbina cu viziunea casei de modă franțuzești Dior. Pe roți, aceștia au adăugat motive mitice Oblique și logo-ul Christian Dior ce poate fi ușor recunoscut.

Scuterul Vespa 946 x Christian Dior prinde viață printr-o arhitectură rafinată și linii grafice subtile, aducând tribut moștenirii celor două case. Simbol al rafinamentului, acest item reflectă angajamentul lor luat față de arta atenției detaliilor.

O versiune contemporană a iconicului Vespa 946, prezentat în 2012 la Milano și recunoscut pentru curbele sale elegante, simplificate și pentru inovația tehnologică, noul model a fost proiectat de Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al colecțiilor de femei Dior. Scuterul este fabricat în Italia, respectând standardele, angajamentul și precizia exactă a unui atelier couture.

De la șa până la carcasă, totul a fost conceput pentru ca Vespa 946 să inspire o escapadă extrem de chic în vară. Totuși, toată lumea va trebui să aibă răbdare pentru obține această piesă iconică în ediție limitată, ce va fi disponibilă din primăvara anului 2021 în magazinele Dior, dar și într-o selecție de magazine ce fac parte din grupul Motoplex și Piaggio. În ceea ce privește accesoriile ce vor fi cu atenție create, acestea vor fi disponibile doar în magazinele Dior.

Ca o renaștere a bucuriei pentru viață, produsul va fi unul la mare căutare, mai ales pentru eleganța debordantă prin care este creat, dar și pentru faptul că, de ce să nu o spunem, arată extraordinar atunci când plănuiești o escapadă plină de ținute chic și rafinate.