General

DISNEY California se închide din cauza CORONAVIRUSULUI

cristina.floroiu
March 13, 2020 12:05 PM

Ultimele evenimente au produs efecte dezastruase la nivel global, așa că acum toată lumea este foarte precaută.

Pe aceeasi temaAlina Ceuşan îşi avertizează fanii cu privire la Coronavirus!

DISNEY California se închide din cauza CORONAVIRUSULUI

Deși nu s-au raportat cazuri de COVID-19, în urma ordinului executiv al Guvernatorului Californiei, cei de la Disneyland California au luat decizia să închidă cele două parcuri începând cu dimineața zilei de 14 martie până la sfârșitul lunii.

Disneyland California vine ca o sursă de bucurie și de inspirație atât pentru copii, cât și pentru adulți, în egală măsură, de 65 de ani, acesta fiind închis doar de trei ori până acum. Downtown Disney va rămâne însă deschis, dar cu o monitorizare mult mai atentă.

„Downtown Disney va rămâne deschis. Vom monitoriza situația în desfășurare și vom urma sfaturile și îndrumările oficialilor federali și de stat și ale agențiilor de sănătate. Disney va continua să plătească membrilor de distribuție în acest timp. Disneyland Resort va lucra cu oaspeții care doresc să își schimbe sau să își anuleze vizitele și va oferi rambursări celor care au rezervări la hotel în această perioadă de închidere. Anticipăm volumul intens al apelurilor în următoarele câteva zile și apreciem răbdarea oaspeților, deoarece muncim din greu pentru a răspunde la toate întrebările”, au anunțat oficialii companiei.

Disneyland este primul parc de distracții Disney aflat in Anaheim, California. Acesta deține distincția de a fi singurul parc cu tematică care a fost proiectat și construit sub supravegherea directă a lui Walt Disney.