News

Distracție pe cinste la ziua Simonei Halep! Apariție elegantă a sportivei!

irina.letitia
November 25, 2018 12:42 PM

Simona Halep  a împlinit a 27 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere pe cinste! Deși sportiva este născută pe data de 27 septembrie, din cauza programului extrem de încărcat, ea nu a putut să se aniverseze atunci, însă și-a luat revanșa în urmă cu o săptămână. Simona a dorit să încheie întâi sezonul de competiții sportive, pentru a se putea distra apoi, acesta fiind motivul pentru care și-a amânat ziua cu două luni.

Simona Halep și-a chemat familia și prietenii și au sărbătorit într-un club bucureștean. De la petrecere nu au lipsit colegele din echipa de Fed Cup, Ilie Năstase, și iubita sa, Ioana, dar și alți oameni apropiați de Simona. Andi Moisescu și Andra au susținut distracția la ziua Simonei. S-a cântat și s-a dansat, iar Simona, care a primit anul acesta titlul de Jucătoarea Anului WTA, a arătat superb!

Simona a ales o ținută elegantă, o rochie mini neagră, mulată și cu spatele gol, din catifea. Deși de cele mai multe ori o vedem cu un look natural, de data aceasta Simona a optat pentru un machiaj de seară, care i-a accentuat ochii.

Imaginile de la petrecerea sa au fost postate chiar de sportivă pe contul său de Instagram, mulțumindu-le celor ce i-au fost alături cu această ocazie!