News

Divorțul este inevitabil! Prințul Albert s-a afișat în public alături de fosta amantă și fiul său din flori

maria.apostol
September 3, 2021 12:10 PM

După ce s-a tot vehiculat că mariajul Prințului Albert a ajuns pe marginea prăpastiei, iată o nouă dovadă. Acesta s-a afișat în public alături de fosta amantă și fiul său din flori. 

Misterioasă, elegantă, cu o mină puţin tristă, prinţesa Charlene de Monaco a fascinat, mereu, opinia publică. Povestea de dragoste cu Albert de Monaco a adus-o în centrul atenţiei, dar şi sub lupa necruţătoare a tabloidelor.

Lacrimile de la nuntă au făcut înconjurul lumii în 2011. 10 ani mai târziu se vorbeşte tot mai ferm despre divorţ. Cei doi nu au mai apărut în public împreună de pe 26 ianuarie, iar Charlene e de câteva luni în ţara natală, Africa de Sud.

Prințul Albert s-a afișat în public alături de fosta amantă

Recent, pe Instagram au apărut recent o serie de capturi în care suveranul Principatului de Monaco apare la un bal de caritate, în luna iulie, alături de fosta lui amantă, o femeie de culoare pe numele ei Nicole Coste, şi fiul nelegitim al prinţului, Alexandre Grimaldi-Coste, în vârstă de 18 ani.

S-a întâmplat la gata Red Cross Ball, care a avut loc în luna iulie, la Monaco, în timp ce soţia prinţului, Charlene, era în Africa de Sud, acolo unde se recupera după o infecţie a sinusurilor, relatează okmagazine.ro.

Aceste fotografii apărute la o lună diferenţă dau şi mai multă apă la moară celor care susţin că mariajul lui Albert cu Charlene este pe sfârşite şi că cei doi se îndreaptă spre divorţ.