Vedete

Documentarul Harry & Meghan. Detaliul care l-a deranjat cel mai mult pe prințul William

Camelia
December 20, 2022 12:44 PM

Documentarul Harry & Meghan. Meghan Markle și Prințul Harry și-au creat propriul documentar pe Netflix, iar cei doi au oferit detalii din viața lor. Prințul Harry a vorbit despre propriile lupte ale mamei sale, Prințesa Diana, cu tabloidele și a comentat imaginile vechi ale regretatului, Ducele de Sussex, și a explicat cât de dificilă a devenit în relația mamei sale cu mass-media.

Documentarul Harry & Meghan de pe Netflix a creat un val de critici, iar cei doi au oferit detalii din viața personală. Prințul Harry a comentat imaginile cu Prințesa Diana în documentarul Netflix și a explicat cât de dificilă a fost în relația mamei sale cu mass-media.

Documentarul Harry & Meghan a creat un val de critici

Prințul William a fost deranjat atunci când fratele său a vorbit despre mama lor și prințul Harry a prezentat imagini cu un interviu al Prințesei Diana cu „Panorama” în care ea a discutat despre desfacerea căsătoriei, dar și luptele pe care le-a dus cu familia regală.

Prințul William a fost s-au prezentat imaginile în proiectul Netflix al fratelui său. Interviul ”Panorama” fost conceput de reporterul Martin Bashir și au fost folosite extrase de cont false pentru a avea acces la Prințesa Diana. O investigație a interviului a constatat că reporterul a ”înșelat” pe toată lumea. Prințul William, dar și Harry au vorbit prin ce momente grele a trecut mama lor în momentul interviului, după investigație prințul William a cerut ca materialul să fie arhivat.

Ce l-a deranjat cel mai rău pe prințul William

Prințul William a fost deranjat că s-au folosit imagini în acel documentar, iar Harry a folosit interviul ca o luptă similară cu care s-a confruntat și Meghan Markle după căsătorie, cu familia regală.

Pe 10 ianuarie, cartea mult așteptata a prințului Harry, ”Spare” va fi lansată, iar cei care vor să afle mai multe delatii o pot achiziționa. Lansarea cărții a fost amânată din cauza morții Reginei Elisabeta a ll a, însă ea va fi publicată curând.