Beauty

Dolphin skin, următorul trend IT în materie de beauty

iulia.statie
August 10, 2020 12:00 PM

Toată lumea își dorește o piele strălucitoare, dar acest trend va duce totul la un alt nivel. A mai auzit cineva de dolphin skin?

Pe aceeasi temaCele mai iconice apariții ale artistei Celine Dion

Piele strălucitoare în doar câțiva pași

Ultimul trend în materie de beauty deja a luat cu asalt Instagram-ul, mai ales pentru faptul că este trucul perfect de a obține strălucirea aceea pe care toată o căutăm atunci când ne realizăm machiajul, mai ales vara.

Termenul de ‚dolphin skin’ a fost creat de către makeup artistul Mary Phillips, ce este ambasador al Iconic London. Potrivit Glamour US, viziunea lui Phillips pentru acest trend este de a crea un look ce creează impresia că abia ai ieșit din piscină: „Cum îți imaginezi că fața ta ar arăta după o bălăceală în piscină.” Mai mult, acest trend este descris ca „neted, sărutat de soare și puțin alunecos.”

Pentru cele ce își doresc să obțină acest efect, totul este extrem de ușor, căci trebuie folosit doar un singur produs, anume highlighter-ul. Publicația Glamour a vorbit cu un makeup artist, Danessa Myricks, despre pașii ce trebuie să îi urmezi pentru a avea pielea strălucitoare, iar secretul constă în a aplica produsul în anumite puncte: „Vârful nasului, zona mică dintre sprâncene, tâmple, partea de sus a pomeților și bărbia sunt punctele perfecte de vizat.” După, poți aplica un lipgloss pe pomeți pentru a te asigura că ai obținut dolphin skin.

Totuși, trebuie să te asiguri că pielea ta este curățată în profunzime înainte de a încerca acest trend pentru a te asigura că obții acest look. La fel cum se întâmplă și la restul look-urilor de beauty, este foarte posibil să nu obții efectul pe care ți-l dorești dacă nu te asiguri că ai pielea curată și hidratată.

Dacă adori trend-urile în materie de beauty, cu siguranță trebuie să îl încerci. Zendaya este una dintre celebritățile ce deja a încercat acest truc, iar trendsetterii și ei sunt îndrăgostiți de dolphin skin.