News

Dominic West și Lily James s-ar putea să aibă probleme cu legea după ce au fost surprinși în ipostaze tandre în Roma

iulia.statie
October 24, 2020 14:37 PM

Poate că Dominic West și Lily James au șocat o lume întreagă atunci când au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, actorul fiind căsătorit, dar acum s-ar putea confrunta cu noi consecințe.

Pe aceeasi temaChris Evans și Lily James formează un cuplu?

Dominic West și Lily James ar putea avea probleme cu legea

Cei doi se aflau în Roma pentru a filma la pelicula ‚The Pursuit of Love’, iar, la un moment dat, ei au fost văzuți pe același scuter electric, iar pentru acest lucru ei pot primi o amendă usturătoare, dacă forțele de ordine decid să îi acuze de încălcarea regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ce au făcut ei contravine cu noile legi stabilite pentru a încetini răspândirea noului coronavirus. Deși nu se știe exact cât ar trebui să plătească aceștia, un consilier local a vorbit cu publicația The Sun pentru a explica că ofițerii vor investiga cazul.

„Legea este foarte clară – a călători în tandem pe un e-scuter este interzis, reprezentând o încălcare a regulilor de circulație și a noilor legi COVID. Trebuie să se păstreze distanțarea socială și a călători împreună pe un scuter nu respectă acest lucru. Acum că am luat la cunoștință incidentul, vom investiga. Legea este egală pentru toți.”, a spus consilierul local.

Dominic West, prima apariție de soție după ce a fost surprins alături de Lily James în ipostaze tandre

După ce Dominic West și Lily James au șocat pe toată lumea atunci când au fost surprinși sărutându-se, actorul a decis să aibă prima apariție alături de soția sa. Cei doi au pozat pentru reporteri în fața casei din Marea Britanie, dezvăluind și un mesaj sugestiv, ce se referea la idila pe care a trăit-o actorul, toată lumea întrebându-se dacă el va divorța de soția sa: „Mariajul nostru este puternic și suntem cu siguranță împreună.”

Deși după apariția pozelor cu Dominic West și Lily James în ipostaze extrem de tandre, o sursă explica pentru publicația Daily Mail că soția actorului este devastată, acum, aceasta a pozat alături de partenerul ei pentru a le demonstra fanilor că nu a fost deranjată de tot ce s-a întâmplat.

„Catherine a văzut pozele și este devastată. M-am dus să vorbesc cu ea imediat ce am aflat de imagini. Catherine a încercat să vorbească cu Dominic, dar el nu răspunde la telefon. Este complet șocată pentru că nu știa nimic din ce se întâmplă.”, a explicat o sursă.

„Ei sunt mereu împreună, de asta totul este ciudat. Ea credea că au un mariaj frumos, dar acum este probabil să se fi terminat. Așa simte la acest moment, ei trebuie să vorbească, dar, acum, ea a rămas fără cuvinte.”, a continuat aceeași sursă.

Cât despre Lily James, aceasta a rămas tăcută cu privire la fotografii, dar și-a anulat mai multe evenimente în care trebuia să promoveze ultimul ei film de pe Netflix, ‘Rebecca’.