News

Dominic West și Lily James, surprinși în ipostaze tandre! Soția actorului, șocată de imaginile compromițătoare

iulia.statie
October 13, 2020 12:27 PM

Un nou scandal se conturează la Hollywood. Actrița Lily James a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Dominic West, ce este căsătorit. Aceștia au fost văzuți la un restaurant din Roma, iar gesturile și săruturile împărtășite i-au dus imediat pe fani cu gândul la faptul că ei au o relație ascunsă.

Pe aceeasi temaBărbații din viața Deliei: El a fost prima iubire a artistei

Dominic West, surprins în ipostaze tandre cu Lily James

După apariția pozelor, se pare că Catherine FitzGerlad, soția actorului, este șocată și devastată pentru că a aflat de această situație de la tabloide. Cei doi actori, West și James, lucrează acum la ‚The Pursuit of Love’ și au același manager.

„Catherine a văzut pozele și este devastată. M-am dus să vorbesc cu ea imediat ce am aflat de imagini. Catherine a încercat să vorbească cu Dominic, dar el nu răspunde la telefon. Este complet șocată pentru că nu știa nimic din ce se întâmplă.”, a explicat o sursă.

„Ei sunt mereu împreună, de asta totul este ciudat. Ea credea că au un mariaj frumos, dar acum este probabil să se fi terminat. Așa simte la acest moment, ei trebuie să vorbească, dar, acum, ea a rămas fără cuvinte.”, a spus un apropiat al celor doi pentru Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

Dominic West and Lily James were spotted getting cosy in Rome despite the fact that he’s married 👀👀👀👀👀 Pics: BLACKGRID via the Daily Mail

A post shared by bizzy news (@bizzynews) on

De cât timp este căsătorit actorul

În timp ce unii speculau că gesturile de afecțiune ar putea să fie pentru noul lor proiect, publicația JustJared notează că aceștia au fost văzuți în hainele lor de zi cu zi, în niciun caz în ținutele pentru filmări.

West și soția sa sunt căsătoriți încă din 2010, dar în noile poze actorul este văzut fără verighetă. Cei doi au patru copii împreună, Dora, Senan, Francis și Christabel. Acesta mai are o fetiță dintr-o fostă relație. Cei trei nu au comentat până acum noile vești.

Dominic West și soția, Catherine Fitzgerald.

Înainte de a fi văzută alături de Dominic West, se zvonea că Lily James are o relație cu Chris Evans, cei doi fiind văzuți împreună de mai multe ori în Londra.