News

Dominic West și soția lui, prima apariție după ce actorul a fost surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie

iulia.statie
October 15, 2020 14:36 PM

După ce actorul Dominic West a fost surprins sărutându-se cu o altă femeie, Lily James și plimbându-se prin Roma, apropierea dintre ei fiind vizibilă, acesta a decis să aibă prima apariție alături de soția sa.

Pe aceeasi temaDominic West și Lily James, surprinși în ipostaze tandre! Soția actorului, șocată de imaginile compromițătoare

Dominic West, prima apariție alături de soția lui după ce a fost surprins cu o altă femeie

Nici 24 de ore nu au trecut de când imaginile cu Dominic West au luat cu asalt internetul, iar acum, acesta a decis să pozeze pentru reporteri alături de soția sa, Catherine FitzGerald, în timp ce se aflau în fața casei din Marea Britanie.

Cei doi s-au sărutat și au pozat în ipostaze tandre, dând impresia că nimic nu s-ar fi întâmplat. Mai mult, aceștia au avut și un mesaj sugestiv: „Mariajul nostru este puternic și suntem cu siguranță împreună.”, a fost mesajul celor doi, scris pe un bilet pentru a fi fotografiat și văzut de fanii din întreaga lume.

Totuși, un singur lucru a fost ciudat, iar reporterii l-au observat imediat. Pe toată durata întâlnirii, actorul nu a purtat verighetă, iar soția sa și-a ascuns mâinile în buzunare.

Deși după apariția pozelor cu Dominic West și Lily James în ipostaze extrem de tandre, o sursă explica pentru publicația Daily Mail că soția actorului este devastată, acum, aceasta a pozat alături de partenerul ei pentru a le demonstra fanilor că nu a fost deranjată de pozele văzute.

Cum a reacționat soția lui Dominic West după ce a văzut pozele cu el și o altă actriță

„Catherine a văzut pozele și este devastată. M-am dus să vorbesc cu ea imediat ce am aflat de imagini. Catherine a încercat să vorbească cu Dominic, dar el nu răspunde la telefon. Este complet șocată pentru că nu știa nimic din ce se întâmplă.”, a explicat o sursă.

„Ei sunt mereu împreună, de asta totul este ciudat. Ea credea că au un mariaj frumos, dar acum este probabil să se fi terminat. Așa simte la acest moment, ei trebuie să vorbească, dar, acum, ea a rămas fără cuvinte.”, a continuat aceeași sursă.

West și soția sa sunt căsătoriți încă din 2010, iar cei doi au patru copii împreună, Dora, Senan, Francis și Christabel. Acesta mai are o fetiță dintr-o fostă relație.