Fashion

Donald și Melania Trump au ajuns în Florida. Ce ținută a afișat soția fostului președinte

iulia.statie
January 21, 2021 15:33 PM

Donald și Melania Trump au încălcat tradiția după ce au refuzat să participe la ceremonia de inaugurare a noului președinte, Joe Biden. Cei doi au decis să zboare către Florida după ce au părăsit Casa Albă, începând un nou capitol al vieții lor.

Pe aceeasi temaCe sumă alocă Melania Trump lunar pentru garderoba sa

Melania Trump și-a schimbat stilul vestimentar

Când aceștia au plecat de la Washington, Melania Trump purta o ținută formată din piese negre, create de către Chanel și Dolce & Gabbana, pantofi Christian Louboutin și o geantă Hermes Birkin. În contrast cu Jill Biden, ce a afișat creații semnate de designeri americani, soția lui Donald Trump a optat pentru două case de modă europene.

Apoi, când au ajuns în Florida, ținuta Melaniei a marcat un nou început, aceasta întorcându-se la piesele colorate și uitând de stilul vestimentar sobru pe care l-a afișat în ultimii patru ani. Aceasta a apărut într-o rochie veselă, cu un print inedit, semnată Gucci, în valoare de 3700 de dolari.

Melania Trump, într-o piesă neobișnuită

Melania a combinat piesa de lux cu o pereche de încălțăminte fără toc și o pereche de ochelari de soare, optând pentru un stil extrem de relaxat. Nu ne miră faptul că soția fostului președinte este în centrul atenției, căci încă de când Donald Trump a fost numit în funcție toată lumea a fost interesată de ținutele sale, dar și de mariajul cu partenerul ei.

În timp ce Melania se întoarce la ținutele pe care le purta înainte ca soțul ei să fie numit președinte, Jill Biden transmite alte semnale cu privire la creațiile pe care o să le poarte. Chiar dacă a fost numită Primă Doamnă de câteva ore, Jill a promovat în timpul campaniei sale brand-urile mici, dar și creatorii de modă americani, alăturându-se femeilor puternice din toată lumea ce transmit mesaje prin garderoba lor, cum ar fi Michelle Obama sau Regina Elisabeta.