News

Donald și Melania Trump au făcut public ultimul lor potret oficial pentru sărbători

iulia.statie
December 21, 2020 13:07 PM

Pentru ultimul Crăciun pe care îl vor petrece la Casa Albă, Donald și Melania Trump au dezvăluit potretul oficial de sărbători în calitate de Președinte și Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Pe data de 20 ianuarie, cei doi vor părăsi instituția.

Pe aceeasi tema4 femei de pe Instagram pe care trebuie să le urmărești

Donald și Melania Trump, ultimul potret oficial pentru sărbători

În 2017 și 2018 au mai existat potrete oficiale de Crăciun cu aceștia, dar anul trecut cei doi nu au oferit vreo fotografie în acest gen. Îmbrăcați asemănător, în costume negre, cu un aer sobru, aceștia au fost fotografiați pe scările de la Casa Albă. „Crăciun fericit din partea Președintelui Donald J. Trump și a Primei Doamne Melania Trump.”, este descrierea folosită pentru fotografia postată pe rețelele de socializare.

Unde vor locui Donald și Melania Trump după ce vor părăsi Casa Albă

Melania și Donald Trump se vor muta din Casa Albă, iar surse apropiate au dezvăluit că Prima Doamnă își pregătește lucrurile pentru a fi mutate înapoi în reședința Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida. „Ea vrea doar să plece acasă.”, a declarat un apropiat al familiei pentru publicația CNN.

Deși Donald Trump refuză să recunoască public înfrângerea electorală, mai multe publicații de peste oceane au scris în ultimele zile că acesta pare să își renoveze casa din Florida, organizând apoi o ieșire dramatică din Casa Albă. Melania, pe de altă parte, s-a concentrat asupra plecării sale și a trimis câteva bunuri către reședința din Palm Beach, scrie CNN. O sursă a mai declarat că fiul cuplului, Barron, în vârstă de 14 ani, își va încheia anul școlar în Florida. Fiul celor doi este elev în clasa a IX-a și studiază la St. Andrew’s Episcopal School.

Ba chiar, Melania Trump se gândește și la construirea imaginii sale după pierderea titlului de Primă Doamnă, ea dorindu-și să scrie o carte despre istoria ospitalității de la Casa Albă. Ea mai dorește să se ocupe în continuare de campania de conștientizare ‚Be Best’, ce se referă la problemele copiilor, după cum au explicat sursele.