News

Donald Trump, dezvăluire neașteptată despre soția lui, Melania Trump

iulia.statie
December 28, 2020 13:20 PM

Donald Trump și Melania Trump se vor muta în curând din Casa Albă, dar președintele s-a plâns pentru că soția sa, fost model, nu a apărut pe coperta unei reviste pe tot parcursul mandatului său.

Pe aceeasi temaCe cadou i-a făcut Donald Trump de Crăciun soției sale, Melania!

Ce a spus Donald Trump despre soția sa, Melania Trump

Totul a pornit atunci când publicația Breibart News a distribuit un articol despre Melania Trump și ținuta purtată în drum spre Mar-a-Lago pentru vacanță, explicând: „Snobii elitiști din presa de modă au ținut departe cea mai elegantă Prima Doamnă din istoria americană de copertele revistelor timp de patru ani consecutivi.”

Deși este un fost model, Melania s-a arătat neinteresată în ultimii ani de a poza pentru diferite publicații de peste oceane. Totuși, președintele a avut de spus câteva cuvinte despre afirmația de mai sus ce se referea la soția sa: „Cea mai bună din toate timpurile. Știri false!”, a scris președintele Statelor Unite ale Americii pe contul său de socializare.

Melania Trump vrea să divorțeze?

Chiar după ce Donald Trump a pierdut alegerile în fața candidatului democrat, Joe Biden, presa de peste oceane a dezvăluit că Prima Doamnă abia așteaptă să îi spună adio soțului său. Mai mult, fosta asistentă politică a președintelui, Omarosa Manigault Newman, a spus: „Melania numără fiecare minut până când el va părăsi biroul și va putea să divorțeze. Dacă Melania ar fi încercat să-l umilească și să-l părăsească cât timp el își exercita funcția, acesta ar fi găsit o modalitate prin care să se răzbune.”

„Sunt foarte precaută atunci când comentez dinamica unui mariaj pentru că nu știi niciodată ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Dar cunosc acest cuplu încă de la început, ei s-au căsătorit la un an după difuzarea ‚The Apprentice’. Ce am observat în ultimii 17 ani…uneori se plac, uneori este respinsă de el.”, a zis ea.