Fashion

Donatella Vesace și JLO reinterpretează un alt moment spectaculos

iulia.statie
October 17, 2019 17:51 PM

Donatella Versace a creat un show spectaculos atunci când a ales-o pe Jennifer Lopez pentru a închide prezentarea de modă Versace Primăvară/Vară 2020. Donatella a reinterpretat una dintre cele mai cunoscute rochii de pe covorul roșu: rochia verde ce avea un print format din frunze.

Pe aceeasi temaJennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit!

Lopez a purtat inițial această creație la Premiile Grammy din 2000, iar apariția a generat atât de multe căutări pe internet, încât cei de la Google au decis să implementeze căutarea după imagini.

Donatella Vesace și JLO reinterpretează un alt moment spectaculos

Fanii au fost extrem de mulțumiți atunci când au văzut-o pe JLO în aceeași rochie încă o dată.

Se pare că Donatella nu s-a oprit aici privind momentele spectaculoase. Aceasta a recreat o poză pe care a împărtășit-o cu fanii pe contul ei de socializare.

Designerul a postat două poze ce le înfățișează pe ea și pe JLO la unele dintre petrecerile de după show-ul Versace: una din 1999, alta imediat după prezentarea de modă a colecției 2020.

Lopez apare în aceeași poziție în ambele poze. În cea din 1999, ea poartă o rochie mini argintie, iar în cea din 2019, aceasta a ales o rochie scurtă cu același print spectaculos pe care l-a afișat pe podium și cizme până la genunchi.

În vechea fotografie, Donatella își aplică gloss-ul, iar în cea nouă aplaudă fericită, un zâmbet mare fiind prezent pe chipul ei.

 

View this post on Instagram

 

It was fun then & it’s still fun now!! ?? @jlo @gisposable – Thank you @gigihadid for the beautiful shot!!

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

„A fost distractiv atunci și este la fel de distractiv acum,.”, a scris aceasta.

Petrecerea din 2019 este prezentată și pe al doilea cont de Instagram al lui Gigi Hadid, aceasta dezvăluind o colecție de imagini în care apar supermodele ca Bella Hadid, Kendall Jenner, Stella Maxwell, Kaia Gerber, Mica Arganara și editorul British Vogue, Edward Enninful ce îi sârută mâna Donatellei Versace.

 

View this post on Instagram

 

Donatella’s after party MFW September 2019

A post shared by Gi’sposables ? (@gisposable) on

Se pare că petrecerea a fost fabuloasă.

Sursă: W Magazine