News

Doria Ragland, mama Ducesei Meghan Markle, s-a mutat cu fiica ei și Prințul Harry

iulia.statie
June 16, 2020 11:00 AM

Ducele și Ducesa de Sussex au o nouă colegă de casă în Los Angeles. Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc în vila lui Tyler Perry din Beverly Hills cu fiul lor de un an, Archie, încă de când au decis să se mute în America.

Pe aceeasi temaCum a 'cucerit-o' Meghan Markle pe Regina Elisabeta

Doria Ragland locuiește cu Meghan Markle și Prințul Harry

Tranziția lor a fost extrem de neobișnuită, de la Anglia, la Canada, la America și deja au întâmpinat câteva probleme. Ei nu au putut să își vadă familia și prietenii ce stau în Los Angeles din cauza pandemiei de coronavirus, deși, mama lui Meghan, Doria Ragland, nu locuiește prea departe. Totuși, acum ei o vor vedea foarte des, pentru că s-a mutat cu ei.

Doria îi ajută fiind o ‚doică neoficială’, potrivit publicației Sun, dar, mai mult, aceasta îi ajută să se adapteze noii lor vieți. Deja s-a instalat în apartamentul său separat, deci are mult spațiu doar pentru ea. Meghan, bineînțeles, este extrem de fericită să o aibă aproape. Ba chiar și Harry este încântat, căci are o relație minunată cu soacra sa.

Prințul Harry și Meghan au mai adus-o pe Doria să locuiască cu ei în trecut, ținând cont că aceasta s-a mutat cu ei la Frogmore Cottage, în Anglia, înainte ca Archie să se nască, pentru a îi ajuta cu bebelușul. Acum, aceștia nu plănuiesc ca Doria să se mute curând de lângă ei, chiar dacă, la un moment dat, ei vor trebui să părăsească vila lui Perry.

Aceștia au căutat o casă în care să locuiască permanent și au aruncat o privire la proprietățile din Beverly Hills, Brentwood, Pacific Palisades și Bel Air. Unul dintre criteriile pe care o vilă trebuie să le îndeplinească este ca Doria, mama Ducesei, să poată avea foarte mult spațiu doar pentru ea, cum ar fi o anexă sau un apartament privat.

Cei doi au fost extrem de ocupați, chiar dacă a trebuit să rămână izolați acasă. Aceștia au lucrat la fundația lor non-profit și s-au implicat și în mișcarea Black Lives Matter, dar și-au oferit ajutorul și față de persoanele ce au fost afectate de pandemie.