Fashion

Dorian Popa a dezvăluit de ce se ceartă mereu cu iubita! Artistul, mărturisire despre ținuta Claudiei: ”E un subiect tabu!”

alexandra dutu
April 28, 2018 21:37 PM

Dorian Popa și iubita sa, Claudia, au întors privirile tuturor când și-au făcut apariția pe litoral. Cântărețul a mărturisit însă că înainte de a ieși a avut un mic ”scandal” cu partenera de viață, din cauza ținutei sale.

Dorian Popa și Claudia sunt un cuplu extrem de atent la aparițiile lor. Artistul a mărturisit că alegerea outfitului pentru petrecerea de 1 mai a fost subiect de discutie între el și iubita lui, care nu-l lasă să iasă oricum din casă.

”Am ieșit și eu ca toată lumea în Mamaia. Eu merg la solar și sunt întotdeauna bronzat. Port o vestuță, un pantalon lejer de tricot și un maieuț. Niște ochelari de la Lensa.ro, cu care eu colaborez. Ceva de om normal. Aspectul fizic este ceva foarte important, aspectul vestimentar este undeva în plan îndepărtat. Mi-am luat ceva pe mine, m-a certat nevasta-mea de două ori: ”Bă nu aia, bă nu aia, nu se potrivește aia cu aia!”. Zic: ”Lasă-mă să mă îmbrac, să ies, că până la urmă am venit să mă distrez”. Trebuie să țin cont de părerea ei, pentru că dacă n-aș ține cont ar fi un dezastru total. Ea mă sfătuiește pe mine. Eu mai puțin. Nu am venit să fac prea multe, pentru că anul trecut am făcut destule și s-au văzut peste tot. Am venit să mă distrez un pic, cât mai lejer. Mi s-au schimbat valorile, însă sunt un pic mai recunoscător cu tot ce am”, a declarat Dorian Popa.

Artistul a mărturisit că-i place ca partenera sa să îmbrace ținute cât mai sexy: ”O să-ți dezvălui un subiect mai tabu așa. Mie îmi plac hainele mai de pițipoancă, mai mulate așa, mai pe corp. Am înțeles de la nevastă-mea că trebuie să fiu mai deschis într-ale stilului. Eu o rog să iasă mai dezbrăcată și ea mă ceartă”.