Fashion

Double trouble! Celebrități ce au purtat aceleași ținute

iulia.statie
August 13, 2020 18:25 PM

Este indiscutabil faptul că celebritățile merg la extrem de multe evenimente. De la ceremonii la premiere de film, interviuri, evenimente din industria modei și petreceri, trebuie mereu să mergi undeva dacă ești un star.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

O ținută, două celebrități. Cine o poartă mai bine?

Acest lucru are două tăișuri. Primul, un star poate să apară la un eveniment îmbrăcat într-o ținută așa de reușită, încât imediat o să îi fie ascociată. Al doilea, este posibil ca o altă celebritate să apară purtând același look…doar pentru a obține locul al doilea.

De la jacheta Rihannei purtată de Kendall Jenner la Sharon Stone și Bella Hadid purtând aceeași rochie, iată ce staruri au fost surprinse purtând aceleași ținute:

Rochia Roberto Cavalli

Este ușor să spunem că acesta este unul dintre cele mai iconice look-uri prezentate la Festivalul de Film de la Cannes din ultimii ani, însă Bella Hadid nu a fost singura ce a primit o rochie fabuloasă, roșie, de la Roberto Cavalli. Rochia asimetrică a fost purtată și de Sharon Stone, atunci când a ajuns la o petrecere dată în 2013 la Cannes.

Rochia Jenny Packham

Una dintre cele mai de succes și iubite rochii de Kate Middleton este aceea semnată de Jenny Packham, pe care a purtat-o de două ori. Însă ea nu este singura membră a unei Familii Regale ce și-a dorit acest look, căci și Prințesa Alexandra de Luxemburg a fost surprinsă în același outfit.

Rochia de mireasă Vivienne Westwood

Dacă ne gândim la obiecte vestimentare iconice din filme, rochia de mireasă semnată Vivienne Westwood, purtată de către Carrie Bradshaw, merge direct în topuri. Și cântăreața Nicola Roberts a încercat să poarte o versiune în 2009.

Rochia Ashi Studio

Când Beyonce a urcat pe scena festivalului Global Citizen din Africa de Sud în 2018, look-ul din care făcea parte rochia fuchsia a devenit un subiect extrem de fierbinte. Totuși, Deepika Padukone a purtat-o și ea pentru Festivalul de Film de la Cannes în 2018.

Rochia Elie Saab

Este un lucru ca altcineva să îți poarte ținuta și altul ca două vedete să apară îmbrăcate la fel la același eveniment. Așa s-a întâmplat cu Jennifer Lopez și Luciana Pedraza. Considerată una dintre cele mai frumoase ținute ale lui JLO, Pedraza a purtat și ea rochia într-o nuanță de piersică.

Jacheta Saint Laurent

Jacheta în formă de inimă a Rihannei i-a cimentat drumul către a deveni un style icon, însă, Kendall a purtat și ea aceeași piesă vestimentară la câteva luni diferență. Totuși, modelul a recunoscut că RiRi a avut un look mai bun.