News

Dovada că Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil!

iulia.statie
November 9, 2019 11:07 AM

Zonurile privind sarcina lui Meghan Markle au tot circulat în ultima vreme, fanii și apropiații susținând că ea este deja gravidă cu al doilea bebeluș, ce urmează să vină pe lume primăvara următoare. Și micuțul Archie este născut tot primăvara.

La 6 luni de la nașterea primului copil, Meghan și Harry se pare că așteaptă al doilea copil.

Deși până acum acestea erau doar zvonuri, ultima apariție a Ducesei a pus un semn de întrebare tuturor.

Aceasta a fost alături de soțul ei la un eveniment de comemorare a militarilor ce și-au pierdut viața atunci când erau la datorie, denumit „Field of Remembrance”, de la Westminster Abbey din Londra.

Dovada că Meghan Markle este însărcinată cu al doilea copil!

Meghan a ales să poarte un palton albastru închis din colecția Toamnă/Iarnă 2015 Sentaler și o pălărie semnată Philip Treacy. Cureaua legată în talie a pus în evidență o burtică de gravidă, iar toți cei prezenți au observat acest lucru.

Aproape în permanența Ducesa a pus mâinile pe burtică, așa cum a făcut și în timpul sarcinii cu Archie.

Cei doi au declarat de mai multe ori faptul că își doresc să își mărească familia, mai ales din pricina faptului că Meghan are deja 38 de ani și nu își doresc să aibă complicații cu sarcina.

Ba chiar, Paul Burell, fostul majordom al Prințesei Diana, a făcut câteva dezvăluiri incredibile în timpul unui interviu pentru publicația Life & Style.

„Cred că Meghan va avea un bebe foarte curând. Ceasul ticăie, ea vrea să aibă cel puțin doi copii și ați observat că în ultimul turneu și-a acoperit mereu abdomenul?”, a spus acesta.

„Ok, o să o spun acum. Meghan Markle este însăricnată din nou și va naște anul viitor tot în luna mai”, a continuat el.

Apropiații acesteia susțin că primele semne ale sarcinii sunt aici. Ea poftește la alimente pe care de obicei le evită (cartofii prăjiți și ciocolata), refuză alcoolul și în ultima vreme s-a confruntat cu grețuri.

Sursă: Libertatea pentru femei