News

Drake a vorbit deschis despre relațiile sale cu Rihanna, Kanye West și Chris Brown

iulia.statie
December 27, 2019 14:29 PM

În 2018, Drake a intrat într-un scandal cu Pusha T, ce l-a acuzat pe rapper de faptul că își ascunde fiul. Mai târziu, Drake a admis că are un băiețel și a discutat despre rolul lui ca și tată pentru prima oară, în melodiile sale. Totuși, multă vreme s-a zvonit că artistul Kanye West i-a spus lui Pusha despre fiul lui Drake.

Pe aceeasi temaDrake și Kanye West, conflict care o implică pe Kim Kardashian

Deci, cum se înțelege Drake cu West și Pusha astăzi? Într-un interviu recent, el a dezvăluit că nu va exista vreo împăcare între el și Pusha: „Nu am vreo dorință de a mă împăca cu persoana aceea. Nu există loc de întoarcere”

Cât despre West, deși este „artistul lui favorit din toată lumea”, nici între ei nu pare că împăcarea o să vină prea curând: „Lucrurile s-au schimbat, nu mai sunt un copil. Nu pot să îi rezolv eu problemele pe care le are cu mine”

Drake a vorbit deschis despre relațiile sale cu Rihanna, Kanye West și Chris Brown

Artistul a discutat și despre colaborarea sa cu artistul Chris Brown din 2019. Deși între ei a existat în trecut multă tensiune din cauza Rihannei, amândoi fiind implicați în relații cu aceasta, aceștia au încercat să compună muzică împreună, dar încă aveau „resentimente” unul față de celălalt.

„Știi, la sfârșitul zilei, când încerci să gândești totul la rece, te simți inconfortabil pentru că te cerți din cauza unei fete.”, a zis Drake, potrivit E! News.

Fără a da numele artistei, Drake a zis că o femeie a fost „între ei”, însă acum nu mai face parte din viața lor. Totuși, el a menționat că încă o vede ca pe un membru al „familiei”.

Cântărețul a recunoscut că a ezitat puțin privind colaborarea lui cu Brown, pentru că nu dorea ca Rihanna să creadă că ei nu o respectă dar, într-un final, ea sigur și-ar dori ca ei să își lase problemele de o parte și să se înțeleagă.