News

Drake și Kanye West, conflict care o implică pe Kim Kardashian

ioana pana
January 4, 2019 00:00 AM

Kanye a postat sâmbăta trecută pe Twitter mai multe mesaje în care adresa problema sa cu Drake, după ce a aflat că acesta îi urmărește

soția pe Instagram.

Drake și Kanye West, conflict care o implică pe Kim Kardashian

Scandalul dintre cei doi rapperi americani a apărut odată cu single-ul “Summer Sixteen” lansat de Drake în 2016, în care acesta spune că piscina lui este mai mare decât a lui Kanye (“Now I got a house in LA, now I got a bigger pool than Ye/ And look man, Ye’s pool is nice, mine’s just bigger’s what I’m saying”).

31.12.2018 – @_r_ndur

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye.tweets) on Dec 31, 2018 at 12:05pm PST

Acum, Kanye vede acele versuri ca pe un simplu punct de plecare pentru disputa celor doi, ce pare că nu se mai termină.

În Iulie, când a apărut piesa “In My Feelings” a lui Drake, fanii au început să se întrebe dacă “Kiki”, femeia despre care cântă rapperul, nu este chiar Kim Kardashian. Aceste zvonuri au fost, totuși, demontate rapid chiar de Kim.

“Nu am menționat sau atins vreun subiect legat de familie când a venit vorba de Drake”, “M-a evitat luni la rând, iar când am încercat să fac pace cu el m-a amenințat”, a spus Kanye West pe Twitter. “Nu știam până în dimineața aceasta că Drake o urmărește pe nevasta mea pe Instagram”, “Imaginează-ți cum e să ai o problemă cu cineva și el să îți urmărească soția pe Instagram”, a adăugat el.

29.12.2018 – @_r_ndur

A post shared by KANYE WEST TWEETS (@ye.tweets) on Dec 29, 2018 at 7:51am PST

Totuși, în dimineața aceasta, Drake a încetat să o mai urmărească pe Kim pe Instagram. Să fie aceasta o ofrandă de pace din partea lui? Sau pur și simplu a dorit să înceapă Noul An descotorosindu-se de scandalurile trecutului? Oricare ar fi motivul gestului său, sperăm că așa-zisul “beef” dintre cei doi rapperi să ia sfârșit cu această ocazie.