Living

Drama Ilincăi Vandici. Prezentatoarea Tv s-a confruntat cu depresia

Verdict.ro
May 3, 2021 16:02 PM

În iulie 2017, Ilinca Vandici a devenit mamă pentru prima dată. Deși a trăit momente extraordinare, din păcate, nu totul a fost roz și prezentatoarea s-a confruntat cu depresia postnatală.

Pe aceeasi temaIlinca Vandici, despre ce se poartă în zilele noastre: „Nu există limite, nu există bariere, poți să faci ce vrei, să porți ce îți vine bine”

Drama Ilincăi Vandici. Prezentatoarea Tv s-a confruntat cu depresia

Vezi ce ne-a povestit Ilinca în clipul de mai jos:

Vedeta nu a avut curajul să se expună atât de puternic în mediul online până acum, însă de ceva vreme, ea împărtășeste din problemele cu care s-a confruntat și cu alte mămici sau viitoare mămici ce o urmăresc. Ilinca ne-a povestit care a fost cel mai greu moment după naștere, dar și cum a reușit să treacă peste.

Cred că toată luna asta în care m-am cufundat în depresia asta nenorocită, toată luna aia a fost super grea pentru mine, pentru că nu înțelegeam fizic ce se întâmplă, făceam atacuri de panică, pe care nu le întelegeam pentru că în trecut nu le-am mai avut niciodată, nu mai aveam timp de tabieturile mele și cumva mi se întorsese tot universul peste cap și nu mă pregătisem pentru asta”, ne-a povestit Ilinca.

În aceste momente, soțul ei, Andrei Neacșu, a fost alături de ea și a ajutat-o să treacă peste toate momentele grele.

Andrei a fost de nota o mie. A înțeles foarte bine tot ce mi se întâmplă și încerca să îmi explice că nu se întâmplă nimic, nu trebuie sa plâng, trebuie să mă reechilibrez. El încerca să mă scoată din casă”, ne-a spus vedeta.