News

Ioana Grama, în depresie postanatală după ce a născut!

iulia.statie
November 7, 2019 18:53 PM

Ioana Grama este mămica unei minunate fetițe de două săptămâni. Îi era frică de naștere, însă a născut natural cu ajutorul unor medici și totul a decurs perfect. Acum ea a povestit despre depresia postnatală, dar și despre recuperarea ei fizică.

Pe aceeasi temaPrima imagine cu fetița Ioanei Grama! Micuța blogerriței este adorabilă

Este greu să fii părinte. Pentru Ioana, primele zile cu Ayana au fost grele, căci micuța plângea, iar vedeta nu știa exact cum să procedeze.

Totuși, soțul ei a preluat o parte din sarcini, iar bloggerul a consultat un psiholog atunci când era în spital.

Drama Ioanei Grama! Bloggerul a apelat la psiholog

„Am avut o zi atât de grea cu Ayana. A plâns şi m-a stors de energie şi de puteri. Seara am clacat, am început să plâng! Am zis că nu e ok ce se întâmplă şi l-am lăsat pe Alex să se ocupe de ea noaptea trecută.”, a mărturisit Grama pe contul ei de socializare.

Aceasta a apelat la un psiholog pentru anumite sfaturi privind sarcina, ce a ajutat-o cu planificarea timpului. Proaspetele mămici au nevoie și de timp pentru ele.

„Vă mai ziceam că am avut un psiholog la spital, care a discutat cu mine, să se asigure că nu o iau razna după ce plec din spital. Îmi zicea că e foarte important ca în fiecare zi să îţi acorzi două ore fără copil.”, a continuat bloggerul.

Ioana Grama a devenit mamă pentru prima oară acum două săptămâni, însă a avut grijă de silueta ei după sarcină. Bloggerul are un corp de invidiat, cum pot observa toți fanii ei pe Instagram.

„Dacă înnebunesc eu, e gravă situaţia! Şi dacă nu sunt eu bine, nici ea nu e bine şi atunci am zis că un copil fericit înseamnă o mămică fericită!”, a continuat Ioana Grama

Sursă: Viva!