News

Drama lui Catrinel Sandu: tatăl său a făcut atac cerebral şi a rămas paralizat

andreea voicu
March 22, 2019 16:48 PM

Clipe grele pentru Catrinel Sandu! Tatăl vedetei a ajuns în stare gravă la spital, după ce a făcut un accident vascular cerebral. Bărbatul a fost operat şi a stat în comă indusă. Din păcate, el are mâna şi piciorul paralizate pe partea stângă.

Pe aceeasi temaCatrinel Sandu se mărită cu iubitul american! Când va avea loc nunta

Nicu Sandu a ajuns la spitalul Colentina cu creierul inundat de sânge, miercuri, 20 martie. Medicii l-au luat imediat în primire pentru investigații și au hotărât să îl opereze de urgență. Soția acestuia, Mia Sandu, a oferit şi primele detalii despre starea acestuia.

Drama lui Catrinel Sandu: tatăl său a făcut atac cerebral şi a rămas paralizat

”Am trecut prin cele mai urâte momente din viața mea. Nicu nu mai este intubat, e coerent, răspunde la întrebări, însă sunt probleme cu mâna și cu piciorul stâng, nu le simte. Trebuie să facă tratament, pentru că centrii nervoși sunt afectați.

Din păcate, eu nu am voie să îl văd. Nu este recomandat, pentru că prezența mea i-ar putea crea emoții și nu ar fi deloc bine pentru el. Probabil că abia luni îl voi vedea. Catrinel voia să vină imediat, însă după ce a discutat cu medicii, ar fi venit degeaba. Lui îi trebuie liniște acum, sigur ar plânge dacă și-ar vedea fiica și i s-ar înrăutăți sănătatea”, a declarat femeia pentru Click!