News

Drama lui John Travolta! O altă iubită a fost răpusă de aceeași boală de care a suferit soția sa

iulia.statie
July 14, 2020 12:52 PM

Cu decenii în urmă înainte ca soția actorului, Kelly Preston, să fie răpusă de cancerul mamar, John Travolta își pierdea o altă iubită în lupta cu această boală.

Pe aceeasi temaKelly Preston, soția lui John Travolta, a pierdut lupta cu cancerul la 57 de ani

Duminică, Preston a decedat la vârsta de 57 de ani, după o luptă de doi ani după cu cancerul mamar. „Ea a dus o luptă curajoasă cu sprijinul și dragostea a multor persoane.”, a spus Travolta pe Instagram, adăugând că „iubirea și viața ei nu vor fi uitate niciodată”.

Ce suferință a trăit John Travolta

Acum 40 de ani, actorul suferea din cauză că iubita sa, Hyland, a pierdut lupta dusă cu aceeași boală în 1977, pe când el avea 23 de ani și ea 41 de ani.

Hyland este o actriță cunoscută pentru rolurile din ‚Burke’s Law’ și ‚Smoky’, dar și pentru faptul că a jucat alături de Travolta în pelicula ‚The Boy in the Plastic Bubble’. Travolta le spunea celor de la People în 1977 că iubita sa nu credea că o să piară cu două săptămâni înainte să fie răpusă de cancer.

„Când am întâlnit-o, era o posibilitate să nu se întâmple.”, spunea el pe atunci.

În mijlocul producției ‚Saturday Night Fever’, Travolta a zburat acasă în Los Angeles atunci când starea iubitei sale s-a înrăutățit dramatic. El a fost alături de ea până în ultimul moment: „I-am oferit o mare bucurie în ultimele luni din viața ei. Întotdeauna simt că este cu mine, adică, intențiile ei sunt. Diana mereu și-a dorit totul pentru mine în toate felurile posibile.”

Ce s-a întâmplat între cei doi

Suferind după Hyland în 1977, actorul a spus că niciodată nu a mai iubit pe cineva așa în toată viața lui, după cum relatează publicația People. „Credeam că am fost îndrăgostit înainte, dar nu este așa. Din momentul în care am întâlnit-o am fost atras de ea. Eram ca doi maniaci ce vorbeau toată ziua la filmările pentru Bubble. După o lună, totul a devenit romantic.”, spunea Travolta.

„M-am distrat cu Diana cum nu m-am distrat toată viața mea. Înainte să ne întâlnim nu credeam că o să am o relație de succes. Mi-a spus că și ea credea același lucru.”, a adăugat el.

Travolta și soția lui, Kelly Preston, s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei ‚The Experts’ în 1989. Cei doi s-au căsătorit pe 5 septembrie 1991, când actrița era deja însărcinată cu fiul lor, Jett. Cei doi au mai avut doi copii, Ella, 20 de ani și Benjamin, 9 ani. Primul lor fiu, Jett, a murit la vârsta de 16 ani în ianuarie 2009.