News

Drama neștiută a designerului Maria Lucia Hohan: ‘Mă confrunt cu un coșmar, sunt hăituită și târâtă pe jos, la propriu și la figurat’

sandra.chelan
March 15, 2020 12:37 PM

Maria Lucia Hohan, designerul român care le-a îmbrăcat pe Jennifer Lopez, Eva Longoria sau Kate Hudson trece de patru ani prin momente greu de imaginat. Românca a decis să se despartă de tatăl copiilor ei, însă mărturisește că acesta a pornit o adevărată campanie de defăimare împotriva ei.

“Mi-a hărțuit familia, prietenele, angajații, toți fiind martori la această poveste, mi-a pus afacerea și implicit angajații în pericol, a plâns la comandă, a mințit, m-a urmărit și m-a hăituit în toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie în care încearcă să zugrăvească un portret de monstru și mamă incapabilă.

Am stat ascunsă de frică și de oroare, crezând că pot fi protejată de instituții și de legi, crezând că adevărul e suficient. Am țipat, am urlat, am cedat, am greșit, am fost tărâță pe jos, la propriu și la figurat, am făcut toate greșelile unui om hăituit și dominat de un partener care deformează realitatea la fiecare pas”, a declarat Maria Lucia Hohan într-un mesaj emoționant, postat pe social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maria lucia hohan (@marialuciahohan24) on

Designerul spune că fostul ei prtener de viață a mers atât de departe încât i-a făcut plângere penală pentru că are coronavirus și nu respectă carantină.

‘Nu am coronavirus! Am fost nevoită să merg la institutul Matei Bals, la Poliție, la Direcția de Sănătate a Municipiului Bucureșți precum și la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificări și avize epidemiologice pe care le am obținut pe toate. M-am întors din Italia pe 20 februarie, am intrat în izolare, am respectat termenele. Am închis fabrică și biroul încă de joi hotărând să suspend activitatea noastră, a celor 70 de angajați, cel puțîn până duminică viitoare pentru protecția tuturor mai ales că suntem o companie alcătuită 100% din femei majoritatea mame.

Acum sunt acasă pentru că acesta este apelul public, independent de campania de defăimare și pentru că așa este firesc, să ne protejăm pe noi și pe ceilalți și să lăsăm autoritățile să gestioneze această criză fără precedent. Scriu aceste rânduri pentru că toate că toate, dar nu poți să creezi isterie în rândul a zeci și sute de persoane pentru că ți se pare amuzant să târăști o mama în noroi, ca să ai “muniție” într-un proces de custodie,” a completat Maria mesajul postat pe internet.

Vedetele din România, unele dintre ele mame la rândul lor, și-au arătat empatia față de desigerul român.

‘Se citea printre rânduri la așa-zisele articole că e o răfuială. Multă putere! ❤,’ a încurajat-o Amalia Enache.

‘Te iubesc ! ♥ Tu fii lumina în continuare ! ?Sunt aici, oricând ai nevoie de mine !,’ i-a scris Majda Aboulumosha.

“Multă putere! Nu-ți pierde curajul și nici inspirația?,” a completat Corina Caragea.