News

Acum este una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood, dar puțini știu prin ce a trecut! Drama artistei Gabrielle Union

adelina.duinea
April 18, 2019 11:38 AM

Gabrielle Union este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Puțini sunt însă cei care-i cunosc trecutul tragic. La doar 19 ani, vedeta a fost agresată sexual. În urmă cu ceva timp, tânăra a mărturisit cum a reușit să depășească evenimentul nefericit.

Acum este una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood, dar puțini știu prin ce a trecut! Drama artistei Gabrielle Union

În timpul liceului, Gabrielle a fost o elevă silitoare pasionată de sport. Deși a început studiile universitare, nesigură de ceea ce-și dorea să facă, Gabrielle s-a retras, angajându-se apoi ca vânzătoare într-un magazin de încălțăminte.

Într-una dintre zile, un bărbat înarmat a pătruns în incintă. Astfel, tânăra de doar 19 ani a fost amenințată cu moartea și agresată sexual. În timpul atacului, Gabrielle a reușit să pună mâna pe armă, însă aceasta s-a blocat. Înainte de a fugi, bărbatul a și bătut-o. Deși traumatizată după cele întâmplate, actrița a găsit puterea de a merge mai departe și de a-și construi un viitor mai bun.

Citește și: Povestea tragică de viață a artistei Shania Twain! Avea doar 22 de ani când i-au murit părinții

„Am urât acel sentiment de victimă. Te face să fii leneș. Voiam să îmbrățișez faptul că eram o supraviețuitoare. Am fost crescută să devin o femeie independentă. Ăsta este drumul pe care l-am ales.”

Ulterior, Gabrielle a dat în judecată pentru neglijență magazinul de încălțăminte în care evenimentul a avut loc. Potrivit dovezilor, bărbatul era un fost angajat al aceluiași lanț comercial. Iar, cu ceva timp în urmă, același bărbat a jefuit și violat o altă tânără tot dintr-un astfel de magazin.

Citește și: Drama prin care ca trecut actrița Charlize Theron

Bărbatul a fost prins, acuzat penal și condamnat la 33 de ani în închisoare. Totodată, actrița a câștigat procesul împotriva magazinelor „Payless”. Concluzionând, Gabrielle a sfătuit părinții să verifice trecutul organizațiilor sau firmelor în care își lasă copiii să lucreze.

După tragica întâmplare, Gabrielle și-a reluat studiile, terminând Facultatea de Sociologie. În urma unui concurs de frumusețe, însă, Gabrielle a pătruns în lumea showbizului.

Gabriell nu a putut rămâne însărcinată

Actrița l-a cunoscut pe jucătorul de fotbal Chris Howard în anul 1999, iar cuplul s-a căsătorit în 2001, despărțindu-se apoi în 2005. Gabrielle mărturisește că s-a grăbit, la 20 de ani fiind determinată să primească „inelul”.

În 2009 l-a cunoscut pe jucătorul de baschet Dwyane Wade cu care s-a căsătorit în 2014, devenind mama vitregă a celor trei copii ai sportivului. După mai multe sarcini pierdute, cuplul a adus pe lume o fetiță, Kaavia James Union Wade, printr-o mamă surogată. Micuța s-a născut pe 7 noiembrie 2018.

Sursă: www.thethings.com ; https://www.dailymail.co.uk