News

Drama prin care a trecut actrița Charlize Theron

Verdict.ro
May 8, 2021 18:55 PM

Azi, Charlize Theron este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Puțini sunt însă cei care știu drama prin care a trecut în vremea în care era doar un copil.

Drama prin care ca trecut actrița Charlize Theron

Cunoscută pentru frumusețea sa angelică, actrița laureată cu premiul Oscar pentru rolul din filmul „Monster”, lansat în anul 2003, a cunoscut succesul după depășirea unei copilării tragice.

Tatăl actriței era alcoolic, adesea obișnuind să-i abuzeze fizic mama. Într-o seară, ajuns acasă după o altă seară în care băuse în exces, tatăl actriței le-a amenințat pe cele două cu o armă. În 1991, la doar 15 ani, Charlize și-a privit mama împușcându-i tatăl mortal.

Citește și: Povestea tragică de viață a artistei Shania Twain! Avea doar 22 de ani când i-au murit părinții

Bărbatul a început să tragă, mama actriței fiind obligată să folosească o altă armă pentru a se proteja. Polițiștii au stabilit că a fost legitimă apărare. „Am supraviețuit și sunt mândră de asta. Am muncit mult la asta. Nu îmi mai este teamă. Nu îmi este teamă de întuneric.”

După experiențele dramatice din copilărie, mama sa a încurajat-o să participe la un concurs de modelling pe care actrița l-a și câștigat. Imediat apoi, Charlize a început o serie de cursuri de balet în New York, dar și o carieră în modelling pentru a se putea întreține.

Citește și: Sharon Stone, la un pas de moarte! Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum le-a depășit

Din cauza unui accident în sala de curs, Charlize și-a rănit genunchiul, fiind obligată să renunțe la pasiunea sa. În perioada care a urmat, tânăra a fost atât de săracă încât era obligată de circumstanțe să fure pâine pentru a supraviețui.

Spre norocul ei, în 1994, Charlize a atras atenția unui manager, iar restul este istorie.

Sursă: www.bussinessinsider.com