Fashion

Dress code: Urban Luxury. Ce ținute au purtat vedetele la un eveniment monden

cristina.floroiu
February 14, 2020 14:55 PM

Joi seară, 13 Februarie, a avut loc un eveniment de beauty, sport și nutriție, unde și-au făcut apariția vedete, influenceri și persoane publice. Ca de fiecare dată, vedetele ne-au surprins cu alegeri vestimentare inedite, bijuterii superbe și look-uri de beauty.

Pe aceeasi tema'Bravo, ai stil!' revine! Ce concurente vor participa la emisiune

Tema evenimentului a fost “Urban Luxury”, așa că ținutele alese au îmbinat eleganța cu factorul de confort. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Viviana Sposub, Diana Sar, George Piștereanu, Alexia Țalavutis și Denisa Tănase.

Descoperă și restul ținutelor în materialul video și ce ne-a declarat vedetele despre ținutele alese :

 

Viviana Sposub a ales o ținută cu elemente rock, purtând o rochie din piele, care i-a pus în evidență corpul. Aceasta a precizat că nu pune accent pe hainele de brand, ci își dorește ca ținuta pe care o poartă să aibă impact: “Ținuta mea a fost concepută in 5 minute. E o rochie simplă, nu făcută de designeri. Mi-am pus o curea, pentru că de curând am slăbit și vreau sa accentuez talia de viespe și o pereche de cizme pe care am dat 100 lei maxim. E o ținută ieftină, dar de efect. Eu mă simt bine și asta contează.”

Așa cum ne-a obișnuit, Alexia Țalavutis a avut o apariție colorată. Cântăreața a îmbinat o cămașă leopard cu o pereche de jeanși, ținuta fiind accesorizată cu câteva bijuterii făcute de ea. “E o ținută pe care am gândit-o astăzi. Recunosc că dress-code-ul m-a pus un pic in dificultate, pentru că nu știam exact cum să interpretez “Urban Luxury”. Am ales o bluză cu print leopard, accesorii, unele vintage, altele făcute de mine” ne-a dezvăluit vedeta.