Fashion

Dressing de vedetă. Câți bani cheltuie pe haine Andreea Bălan și care este cel mai scump accesoriu pe care l-a cumpărat

andreea.voicu
May 19, 2021 13:25 PM

Dressingul Andreei Bălan. Andreea Bălan este una dintre cele mai respectate și apreciate cântărețe din România. Blondina, care are doi copii extraordinari, investește foarte mult în imaginea și cariera ei. Când vine vorba despre piese vestimentare, Andreea Bălan nu se sfiește și recunoaște că deține și câteva mai scumpe. De asemenea, are un tabiet special pe care îl îndeplinește de trei ori pe an!

Andreea Bălan este, cu adevărat, o femeie luptătoare, mamă, are o carieră impresionantă și ține piept obstacolelor care îi apar în cale, în viață. Și, pe lângă toate acestea, există și mici bucurii, una dintre ele fiind dressingul pe care îl deține acasă. Cântăreața are și piese vestimentare ”low budget”, dar și piese scumpe.

Dressingul Andreei Bălan. Ce are în garderobă

În ”spatele” Andreei Bălan există și o stilistă care o ajută să aibă o imagine frumoasă, plăcută ochiului și chiar impecabilă. Așa cum a mărturisit și artista, nu e adepta ”aruncatului” cu bani în stânga și în dreapta când vine vorba despre îmbrăcăminte, însă deține și piese vestimentare care au o valoare ridicată. De exemplu, una dintre cele mai scumpe obiecte pe care le are în dressing costă 900 de euro și este vorba despre o pereche de cizme.

”Dacă atunci când avea 20 de ani mergeam pe tocuri ca un cocostârc, acum merg numai în adidași. Degeaba am tocurile, acum ele sunt pentru ședințele foto, emisiuni. Când îmi place ceva îmi iau pe două culori. Eu sunt o zgârcită. Nu vă gândiți că investesc. Nu îmi place să dau mii și mii de euro. Nu aș da niciodată mai mult de 900 de euro pe încălțăminte. Am luat-o de gura stilistei, că altfel nu aș fi luat-o. De-a lungul timpului am câștigat bani, dar am și pierdut bani. Îmi reînnoiesc dressing-ul de pantofi cam de trei ori pe an”, a declarat Andreea Bălan, scrie Viva.

Mai mult decât atât, în 2018, Andreea Bălan a făcut un vlog în care le-a arătat urmăritorilor săi colecția impresionantă de pantofi pe care o deține în dressing! Are zeci de perechi de încălțăminte.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre hotărârea de a se căsători

Andreea Bălan s-a confruntat cu foarte multe probleme în ultimii ani. Deși aceasta a întâmpinat multe provocări, s-a dovedit a fi o luptătoare de fiecare dată. În podcast-ul în care a făcut cele mai sincere dezvăluiri, cântăreața a povestit și cum și-a dat seama că își dorește să se căsătorească cu George Burcea, dar și cum s-a hotărât să formeze din nou un duo muzical alături de Andreea Antonescu prin trupa Andre.

„Când m-am trezit după anestezie, eu eram amețită, nu-mi dădeam seama ce se întâmplase cu mine. Atunci am decis să refac trupa Andre și să mă mărit. Pe patul de spital am decis. Nu mă așteptam când m-am măritat să divorțăm după patru luni. Când te măriți ai impresia că o faci pentru toată viața, dar uite că nu a fost așa”, a povestit Andreea Bălan.

Sursă foto: ARHIVĂ VERDICT, capturi video Youtube