News

Dua Lipa, amorezată de fratele mai mic al surorilor Hadid, Anwar

andreea voicu
June 25, 2019 11:45 AM

Dua Lipa l-a uitat deja pe fostul și și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat. Cântăreața britanică a fost văzută în preajma lui Anwar Hadid, fratele mai mic al celebrelor surori Hadid. Adolescentul de 20 de ani este la fel de frumos ca și restul familiei și vrea să devină un model de succes. 

Pe aceeasi temaDua Lipa, ținută strălucitoare din cap până-n picioare

Dua Lipa și Anwar Hadid au petrecut ceva timp împreună, după ce starul pop s-a despărțit de iubitul său, bucătarul și modelul Isaac Carew, în urmă cu câteva săptămâni. Dua Lipa și Isaac au fost văzuți ultima dată împreună la Gala Met 2019. 

Dua Lipa, amorezată de fratele mai mic al surorilor Hadid, Anwar

Se pare că solista de 23 de ani nu a suferit prea mult după despărțire. Săptămâna trecută, Dua Lipa a participat la ziua de naștere a lui Anwar Hadid în Malibu, unde a flirtrat toată noaptea cu el. 

Surse din apropierea artistei au declarat că Dua Lipa nu s-a dezlipit o clipă de Anwar la petrecere. Cântăreața este prietenă bună cu Gigi Hadid, cele două fiind fotografiate de mai multe ori împreună. 

 

View this post on Instagram

 

comfy cozzzzzy

A post shared by A+ (@anwarhadid) on

‘Dua și Isaac au avut o relație specială și deține un loc special în inima ei. Dar ea a fost în Los Angeles aproape de când s-a despărțit din iubit și a reușit să-și petreacă timpul cu Anwar, cu care se înțelege de minune. Sunt mult mai apropiați de vârstă. Este un moment confuz atât pentru Dua, cât și pentru Isaac, dar ea face ceea ce simte bine’, au declarat apropiații solistei. 

Dua Lipa a pus punct relației cu Isaac Carew, după ce acesta a fost surprins în timp ce dansa lasciv cu o altă femeie într-un club din Londra. Culmea ironiei, pe fundal se auzea chiar o piesă a artistei înșelate, notează The Sun. Dua Lipa și Isaac Carew au fost împreună timp de aproape 3 ani.

Sursa: wmagazine.com