Fashion

Dua Lipa, idolul generației tinere

ioana pana
January 3, 2020 07:00 AM

Deși Dua Lipa era în vizorul publicului încă din 2017, lansându-se pe plan internațional cu melodia New Rules abia în anul 2019 cântăreața s-a afirmat și în alte domenii, dincolo de cel muzical. Se spune că fața sa este atât de simetrică încât l-ar face mândru până și pe Leonardo DaVinci, iar dincolo de frumusețe și voce, Dua Lipa este cu mult mai mult de atât.

Pe aceeasi temaPenele - Cel mai nou trend lansat de IT- girls

Dua Lipa, idolul generației tinere

Starul muzical este un adevărat style-icon, reprezentând chiar ceea ce tinerii consideră astăzi cool. Nicio apariție de-a ei nu poate trece drept simplă, ternă sau basic. Extravaganța este ceea ce artista preferă neobosit, încă de când s-a lansat în lumea celebrităților.

La Met Gala 2019, cântăreața a purtat o rochie semnată Versace cu pliuri și un imprimeu pe deplin maximalist, în timp ce la American Music Awards a optat pentru o rochie Miu Miu, fucsia, cu o fundă neagră din catifea în dreptul taliei. Concluzia? Covorul roșu este podiumul ei. Și nu ezită niciodată să ne demonstreze acest lucru. 

Dua Lipa la American Music Awards

Nici când este surprinsă de către paparazzi vedeta nu se lasă mai prejos. Ținutele sale de zi cu zi excelează la capitolul tendințe, însă și în ceea ce privește confortul. Nu se teme de culori vibrante sau metalizate și de texturi fine. Brand-urile sale preferate sunt MSGM, The Attico și Marine Serre, brand-uri care și-au construit esteticile pe preferințele tinerilor, pe referințe care nu vor muri niciodată și chiar și pe cele mai hot tendințe ale modei de actualitate.

Spontană, întotdeauna aducând un aer fresh în camera în care intră (sau pe newsfeed-ul pe care apare), Lipa are și un caracter spectaculos care să îi susțină aparențele. Este întotdeauna energică, cu zâmbetul pe buze, dedicată fanilor săi și aceasta nu evită să ne arate câteodată că este și ea un om normal, ca noi toți, printr-o fotografie în care stă relaxată în pat după o zi lungă. Dua Lipa reprezintă, astfel, un idol al generației tinere, fiind tot ceea ce aceștia admiră și la nivelul la care aceștia aspiră să ajungă.