News

Dua Lipa, îngrozită după ce fanii ei au fost forțați să iasă afară de la un concert din Shanghai

nicoleta.ispasescu
September 14, 2018 13:24 PM

Miercuri seară, mai mulți fani ai solistei Dua Lipa au fost forțați să iasă afară de la concertul care a avut loc în Shanghai, iar cântăreața a decis să rupă tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Pe aceeasi temaDua Lipa a purtat două ținute complet diferite la petrecerea de ziua ei

După cum se poate vedea în videoclipurile postate pe social media, un fan s-a așezat în picioare pe scaun și a început să fluture steaguri curcubeu în sprijinul drepturilor LBTG.

Un alt participant a spus că este „doar pentru a sta mai sus” și a declarat că forțele de ordine s-au comportat foarte agresiv și au început să îi târască afară, cu forța.

În timpul concertului, Dua Lipa a observat agitația și a spus „Vreau să dansăm cu toții, vreau să cântăm cu toții, vreau ca toți să ne simțim foarte bine. Mi-ar plăcea ca în ultimele melodii să ne simțim într-adevăr foarte foarte bine și să ne bucurăm cu adevărat. Ce ziceți de asta?”.

Mai târziu, ea a postat o fotografie din cadrul concertului, cu mesajul: „Aseară am cântat pentru fanii mei. Un spectacol promis. Am fost lângă ei, am cântat și dansat cu ei. Și voi fi alături de voi, luptând pentru dragostea și credințele voastre, sunt mândră și recunoscătoare că v-ați simțit atât de mândri de orientarea voastră sexuală încât ați venit la spectacolul meu. Ceea ce ați făcut demonstrează mult curaj, continuă ea. Vreau ca muzica mea să aducă putere, speranță și unitate fanilor mei. Am fost îngrozită de ceea ce s-a întâmplat și vă transmit multă dragoste. Mă voi întoarce pentru voi și să sperăm că în acel moment vom avea o cameră plină de curcubee”.