Fashion

Dua Lipa, într-o ținută extrem de îndrăzneață

iulia.statie
October 2, 2020 18:13 PM

Recent, Dua Lipa a surprinsă de către paparazzi într-o ținută extrem de îndrăzneață, cu lenjeria intimă la vedere.

Pe aceeasi temaBella Hadid și The Weeknd s-au despărțit încă o dată. Care este motivul

Dua Lipa, o nouă ținută interesantă

În timp ce se plimba pe străzile din New York, aceasta a ales să poarte un tricou Marc Jacobs imprimat cu un urs roz și o pereche de jeans baggy. Pentru a finisa look-ul, ea a adăugat un pulover pe umeri, o geantă boho chic și adidași de inspirație masculină. Până acum sună exact ca ținutele de zi cu zi ale cântăreței, pentru că aceasta preferă look-urile casual, retro, extrem de confortabile. Totuși, în fotografii i se vede și o parte a lenjeriei intime.

Pe podiumuri deja se observă nașterea unui nou trend. Acesta a fost surprins și pe Bella Hadid, sora iubitului cântăreței, Anwar Hadid. Recent, designerul Supriya Lele a decis să încadreze bikini ca un obiect vestimentar ce poate fi lăsat la vedere atunci când sunt purtați atât pantaloni, cât și fuste, printr-o colecție plină de piese transparente, perfecte pentru lunile călduroase.

Bineînțeles, la fel ca și alte trend-uri, acesta merge mai departe în timp, dacă stăm să ne gândim la colecția pe care Tom Ford o propunea 1998, sau la ținutele trensetterilor îndrăznețe din trecut. Totuși, Lipa este considerată o IT girl a modernismului, inspirând pe toată lumea atunci când vine vorba de ținute controversate.

Nu, look-ul său nu este o dovată a neglijenței, ci aceasta și-a asumat faptul că va avea lenjeria la vedere, într-un mod effortless pe care l-a adoptat în ultima vreme, uitându-ne atât la coafurile sale, cât și la ținutele de zi cu zi. Am merge mai departe, spunând că sora iubitului său, Bella Hadid, dar și Dua Lipa, se concentrează mult pe hainele cu aspect retro, dar și pe look-uri ce pot fi ușor de reinterpretat de toată lumea, fiind extrem de cameleonice.