News

Duffy vrea ca filmul 365 DNI să fie scos de pe platforma Netflix

iulia.statie
July 4, 2020 18:43 PM

La câteva luni de zile după ce Duffy a vorbit despre experiența ei privind abuzul sexual, aceasta a implorat platforma Netflix să se gândească mai mult atunci când vine vorba despre filmul 365 DNI.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

Pelicula se află pe numărul unu atunci când vine vorba de top-urile Netflix, iar platforma descrie filmul ca fiind o dramă erotică, însă, Duffy spune că, de fapt, acesta prezintă frumos realitatea dură privind traficul de carne vie, abuzul sexual și răpirea.

Ea și-a exprimat opinia printr-o scrisoare deschisă către CEO Reed Hasting, expunându-și gândurile despre content-ul pe care filmul în are și despre faptul că subiectele abordate în peliculă nu ar trebui să fie o formă de entertainment, dar, mai mult, pe aceasta o îngrijorează și reacțiile fanilor.

„Aceasta nu ar trebui să fie ideea nimănui de entertainment, nici să fie descrisă sau comercializată în acest mod. Nu pot să îmi imaginez cum Netflix ar putea uita cât de insensibil și periculos este acest lucru. Ba chiar, totul a dus la faptul că multe femei tinere l-au rugat recent pe Michele Morrone, actorul principal din film, să le răpească.”, a scris aceasta în scrisoarea ce a fost publicată de către publicația The Sun.

Aceasta a continuat, explicând că platforma Netflix a ales să nu ofere filme ce propun subiecte controversate, iar pelicula ‚365 DNI’ nu ar trebui să se dezică de la regulă.

„Știm cu toții că Netflix nu va propune materiale ce prezintă rasismul, genocidul, sau alte crime împotriva umanității. Lumea se va ridica și va țipa.”, a continuat aceasta. Ba chiar, Duffy a rugat platforma de streaming să se concentreze pe „conținut ce prezintă adevărul unei realități dure pe care 365 DNI l-a transformat într-o operă de divertisment”.

Ea a concluzionat rugându-i pe cei ce au urmărit filmul, pe care ea îl descrie ca o peliculă ce „prezintă răpirea și expune greșit violența sexuală” să se gândească asupra a ceea ce înseamnă cu adevărat răpirea și exploatarea sexuală.

„365 Days a adus multă durere printre cei ce au îndurat ororile pe care acest film le promovează pentru entertainment și pentru dolari.”, a zis ea.