Dulap de vedetă: Dana Rogoz! Învaţă de la ea cum să mixezi hainele de seară în outfit-uri de zi!

Verdict.ro
June 29, 2017
June 29, 2017

Desemnată chiar de stilistul nostru, Cristina Crăciun, drept cel mai bine îmbrăcat fashion blogger de la noi, Dana Rogoz are un stil personal foarte bine conturat, cu principii stilistice atent construite în ani buni. Dressing-ul ei? Impresionant! Când intri în casa Danei Rogoz, ai impresia ca ai ajuns într-un magazin multibrand, unde poţi găsi atât haine din ultimele colecţii ale designerilor, cât şi piese vintage, dar şi item-uri din magazinele mass-market. Până la urmă, asta îi caracterizează stilul: un mix personal între piese din registre diferite, dar care funcţionează extrem de bine împreună!â

Item-urile de suflet ale Danei Rogoz? O rochie din piele, cu aplicaţii, pe care o uitase în dulap ani buni, o jachetă din piele recent achiziţionată, o cămaşă oversized, o fustă roşie din piele lăcuită şi… foarte multe piese cu paiete: „Ador paiatele şi le port chiar şi în outfit-uri de zi, cu tenişi sau cu cowboy boots. Până la urmă, trebuie să avem curaj să purtăm orice”, spune vedeta.
Orice pasionată de modă ar avea motive întemeiate ca s-o invidieze pe Dana Rogoz. Piesele vintage pe care le deţine sunt o adevărată comoara pentru orice împătimită a modei: „Le caut mereu, particip la licitaţii, mă bat pentru ele. Mi-am pus şi telefonul să sune, într-o noapte, ca să mă trezesc pentru o licitaţie”, ne-a mărturisit vedeta, râzând.
Află mai multe despre construirea unui stil personal cu etichetă chiar de la Dana Rogoz, în materialul video ataşat.

Share