Dulap de vedetă: Ileana Badiu! Piese îndrăzneţe şi sexy, pantofi de designer şi accesorii cu poveste!

Verdict.ro
May 11, 2017
May 11, 2017

„Eu oscilez între două zone: una băbească, adica excesiv de clasică, şi una foarte sexy”. Aşa işi descrie Ileana Badiu stilul vestimentar, în doar câteva cuvinte, cu zâmbetul pe buze, total asumată şi împăcată cu imaginea ei – de femme fatale, ar spune unii. Una dintre cele mai frumoase femei din generaţia Super40, care pledează pentru stil, feminitate şi eleganţă la orice vârstă, Ileana are o garderobă impresionantă, construită deopotrivă în mod cerebral, dar şi… impulsiv.

Ca multe dintre noi, şi vedeta cumpără masiv, însă se ghidează după o filosofie bine pusă la punct: nimic nu se aruncă, totul se păstrează şi se reinterpretează pentru ca moda revine, după cum bine se poate observa. Cum arată dressing-ul ei? Captivant, variat, spectaculos. Ca un magazin! Orice femeie şi-ar găsi cel puţin câteva piese care să-i placă, vedeta având atât item-uri clasice, cât şi sexy, dar şi obiecte vestimentare cool, pe care le mixează în stilu-i propriu, rezultatul fiind unul… cât se poate de seducător.

Deşi, la prima vedere, pare că este adepta pieselor excesiv de scumpe, adevărul este undeva la mijloc. Nu de alta, dar Ileana este femeie de afaceri, iar raţionamntul îşi spune cuvântul şi atunci când vine vorba despre… investiţii vestimentare! Cu mici excepţii, evident!  Astfel că este mână largă atunci când vine vorba despre accesorii şi piese clasice, pe care le poţi purta o viaţă şi chiar le poţi lăsa şi moştenire, dar nu spune nu magazinelor mass-market.

Vă invităm să descoperiţi în materialul video de mai jos trecutul şi prezentul vestimentar al Ilenei, povestite chiar de ea, cu umor, relaxare şi asumare. Exact ca şi stilul ei! Inconfundabil.

 

 


Share

Asemănătoare